Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks grandu duelī uzvar CSKA un pārņem līgas vadību

Agris Suveizda

Znaroks grandu duelī uzvar CSKA un pārņem līgas vadību
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks
Foto: ska.ru

Par Kontinentālās hokeja līgas jauno līderi kļuva Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA, kas divreiz nenosargāja vadību, tomēr bullīšos izbraukumā ar 3:2 pārspēja Maskavas CSKA.

Gan Sanktpēterburgas SKA, gan Maskavas CSKA realizēja savus pirmos vairākumus. Vispirms viesu hokejists Antons Belovs sestajā minūtē pielaboja ripu vārtu priekšā (1:0), bet 13. minūtē Kirils Petrovs no iemetienu apļa pārspēja Igoru Šestjorkinu (1:1). Otrajā trešdaļā abas komandas izturēja pārbaudījumu, spēlējot trijatā – SKA lielais mazākums bija 75 sekundes, bet CSKA pat visas 120 sekundes -, taču 23 sekundes līdz perioda beigām SKA vēl vienā vairākumā tomēr atguva vadību – pēc piespēles paralēli vārtiem precīzi stūrī meta Ņikita Gusevs (2:1).

Trešās trešdaļas ievadā SKA tika pie kārtējās iespējas spēlēt vairākumā, taču to neizmantoja un CSKA 46. minūtē atjaunoja līdzsvaru. Mājinieki izveidoja masīvu uzbrukumu, Deniss Deņisovs ripu uzmeta vārtu priekšā, kur tā atleca pie Maksima Mamina, kurš panāca 2:2. Cīņas liktenis izšķīrās bullīšos, kuros SKA bija pārāki ar 2:0 un visā spēlē uzvarēja ar 3:2. SKA ar 109 punktiem 47 spēlēs kļuva par jauno līgas līderi, bet CSKA 48 mačos ir 108 punkti.

Maskavas CSKA iepriekšējās desmit spēlēs izcīnīja deviņas uzvaras pamatlaikā un zaudēja vienīgi Jaroslavļas "Lokomotiv" (2:3, bullīšos), savukārt Sanktpēterburgas SKA iepriekšējā mačā Rīgā ar 6:1 sagrāva "Dinamo" un pārtrauca četru zaudējumu sēriju. Līdzšinējās savstarpējās spēlēs šosezon allaž bija uzvarējušas mājinieces – CSKA pirmajā spēlē mājās uzvarēja ar 2:1, bet SKA savā laukumā atbildēja ar 2:0 un 6:3.

Trešās trešdaļas sākumā divu ripu pārsvaru nenoturēja Arta Ābola un Viļņa Kluča trenētā Toljati "Lada", kas bullīšos gan uzvarēja Helsinku "Jokerit" (4:3). Pēcspēles metieni noslēdzās tikai devītajā sērijā, kad vienīgo precīzo mēģinājumu no 18 izpildīja Georgijs Belousovs. Kristaps Sotnieks kopā ar Teiloru Aronsonu spēlēja pirmajā aizsargu pārī, uz ledus bija 22 minūtes un piecas sekundes un izdarīja divus metienus pa vārtiem. Edgars Masaļskis palika rezervē, bet mājiniekiem Artūrs Kulda nespēlēja savainojuma dēļ.

Izmantotie resursi:
Хоккей. КХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...
Хоккей. КХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...

     [+] [-]

, 2017-01-09 21:38, pirms 7 gadiem
Izkurtējušie KHL oligarhi sadala pīrāgu, kamēr dinamo nabagi kāš.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-01-09 23:44, pirms 7 gadiem
Niknais Jenots rakstīja: Kas par spēli CSKA un SKA izpildījumā, vienkārši bauda skatīties šādu hokeju. Pasaules klases hokejs!
Ataa verga dveesele!

     [+] [-]

, 2017-01-09 23:59, pirms 7 gadiem
Nu Ginamo Ryga jau Mikstais Jurchiks Un sejeja kungs arī ēd krievu pīrādziņu

     [+] [-]

, 2017-01-10 06:04, pirms 7 gadiem
Smieklīgi gan te dažu personāžu monologi.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-10 08:11, pirms 7 gadiem
Teemu Saхon, 02:02, pirms 6 stundām, ignorēt, atbildēt
Vēl ko vēlos piebilst-

Visiem hokeja interesentiem iesaku apmeklēt SKA spēles Pēterburgā, vismaz vienu vai dažas noteikti.. Jo tas hokejs kādu viņi demonstrē, hokeja līdzjutējam ir jābauda klātienē!
Apvienojot sporta pasākumu apmeklēšanu, ar ekskursiju uz skaisto pilsētu ! Turklāt, nav tālu !
Ja rocība ļauj, un brīvdienas ir pieejamas ! Tad iesaku no sirds! + , ja labas krievu valodas zināšanas, inteliģenta personība! Tad ir iespēja uzrunāt arī kādu daiļā dzimuma pārstāvi, sievieti ar lielo burtu tā teikt.. Krievijā tādas ir !
Bet tur tiešām vajag mazliet satapiņu, vairāk kā vidusmēra sc komentētājam katrā ziņā
====================

esmu izbraukājis pus eiropu, bet tā līdz Pīteram nav sanācis tikt, bet no draugiem esmu dzirdējis, ka tas, kas nav bijis Pēterburgā ir zaudējis pusi no dzīves, tur esot ļoti skaisti un forši

  +1 [+] [-]

, 2017-01-10 10:43, pirms 7 gadiem
nav jau nekāda māksla vinnēt ar spēcīgi nokomplektētu sastāvu.. trenera meistarība parādās, kad viņš no viduvējībām var uztaisīt rezultātu.. pie Latvijas izlases stūres viņš tikai parādīja, ka nekāds izdomas talants nav

     [+] [-]

, 2017-01-10 11:26, pirms 7 gadiem
Garijs ar Znatoku ir malači, rauj čunguru uz vela paraušanu>

     [+] [-]

, 2017-01-10 14:05, pirms 7 gadiem
Niknais Jenots rakstīja: Kas par spēli CSKA un SKA izpildījumā, vienkārši bauda skatīties šādu hokeju. Pasaules klases hokejs!
Man patīk, ka mūs troļļus neaiztiek, bet Jenotu visu laiku nobano