Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: KHL nedēļas spēka paņēmienos arī rīdzinieks Pavlovs

Kontinentālā hokeja līga (KHL) apkopojusi sezonas 14. nedēļas labākos spēka paņēmienus. Ceturtajā vietā ierindots Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Vitālijs Pavlovs.

Video: KHL

, 2015-12-08 16:01, pirms 8 gadiem
Otrais hits bija krietni vien jaudīgāks par pirmo pleķi!
, 2015-12-08 16:01, pirms 8 gadiem
kā vienmēr, vairāki paņēmieni vairāk velk uz noteikumu pārkāpumu...
#10 vispār it WTF, vienīgais, ko Artjuhins panāca, bija mauciens pa ģīmi savam komandas biedram.
, 2015-12-08 16:12, pirms 8 gadiem
Var redzēt, ka kolhoza līgā spēlētāji prost atslido un piebāž maku ar naudu. Sieviešu līga. Neviens nekapājas. Kas tie par spēka paņēmieniem? 1. vieta vispār absurds, tādi spēka paņēmieni pat nav krievijas jaunatnes līgā MHL.
Neviens spēka paņēmiens nestāv klāt NHL top10 nedēļas spēka paņēmieniem
, 2015-12-08 16:27, pirms 8 gadiem
jancis105 rakstīja: Var redzēt, ka kolhoza līgā spēlētāji prost atslido un piebāž maku ar naudu. Sieviešu līga. Neviens nekapājas. Kas tie par spēka paņēmieniem? 1. vieta vispār absurds, tādi spēka paņēmieni pat nav krievijas jaunatnes līgā MHL.
Neviens spēka paņēmiens nestāv klāt NHL top10 nedēļas spēka paņēmieniem
Tu esi IDIOTS , ja uzskati , ka ir kāds sportists kurš bez cīņas padodās vai ''atslido''.
, 2015-12-08 16:42, pirms 8 gadiem
Neteicu, kad padodās, bet nu varam pieņemt arī tā. Bet nu nesaku to, protams, par visiem sportistiem, bet gan vairumu kolhozā spēlejošo. Protams ar nūjām bišk paķeksē, pabaksta, bet nu fizisks kontakts gandrīz nekāds. Smieklīgi pat būtu salīdzināt šo topu ar kādu no NHL topiem.
, 2015-12-08 19:15, pirms 8 gadiem
Izcili spēka paņēmieni! ŅHĻ par tādiem var tikai miklajos sapņos sapņot!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-12-08 22:10, pirms 8 gadiem
Uz ielas kādam urlam stiprāk ar plecu uzsitu,ejot garām,nekā šitie "spēka paņēmieni"
, 2015-12-09 13:16, pirms 8 gadiem
DidzisLV rakstīja: Otrais hits bija krietni vien jaudīgāks par pirmo pleķi!
Otrais hits bija palecienā. Neesmu baigais specs noteikumos, bet šķiet, ka tāpēc varētu vilkt uz noraidījumu. Pirmais noteikti bija tīrs. Bet kopumā, tāds pavārgs top 10, nekā iespaidīga.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.