Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Širokovam vārti, ''Amur'' papildlaikā uzvar ''Lokomotiv''

Širokovam vārti, ''Amur'' papildlaikā uzvar ''Lokomotiv''
Aleksejs Širokovs (no kreisās) pie pretinieku vārtiem
Foto: hcamur.ru

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ietvaros Alekseja Širokova pārstāvētā Habarovskas ''Amur'' savā laukumā papildlaikā ar 3:2 pārspēja Jaroslavļas ''Lokomotiv''. Širokovs šajā spēlē atzīmējās ar vieniem gūtiem vārtiem.

Jau piektajā minūtē viesu komandas spēlētājs Vitālijs Višņevskijs izvirzīja vadībā ''Lokomotiv''. Otrā perioda izskaņā pēc Vitālija Šulakova piespēles rezultātu izlīdzināja Aleksejs Kopeikins. Trešo trešdaļu veiksmīgāk iesāk mājinieki, kas pēc mūsu Širokova gūtajiem vārtiem izvirzījās vadībā 2:1. Taču pēc nepilnām divām minūtēm ''Lokomotiv'' spēlētājs Daņils Sobčenko panāca izlīdzinājumu – 2:2.

Uzvarētāju nācās noskaidrot papildlaikā, kurā veiksmīgāki bija ''Amur'' hokejisti. Vārtus minūti un sešas sekundes līdz papildlaika beigām guva Aleksandrs Juņkovs.

Mūsu uzbrucējs šajā spēlē atzīmējās ar vieniem gūtiem vārtiem. Kopā šajā sezonā Širokovs guvis piecus vārtus un atdevis piecas rezultatīvas piespēles, tādejādi sakrājot desmit rezultativitātes punktus.

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2009-12-08 14:19, pirms 14 gadiem
Man interese ko tur tur izdarija Gelašvili ka saņema 4+10 Ja pareizi sapratu kko nesadalija ar Lingu
, 2009-12-08 14:28, pirms 14 gadiem
Aleksejs šodien sasniedza pagajušsezonas punktu ražu
, 2009-12-08 14:36, pirms 14 gadiem
Malacis Širokovs! Pēdējā laikā jau diezgan labi iet ar vārtu gūšanu!
, 2009-12-08 15:06, pirms 14 gadiem
Sinner.aka.Scuba rakstīja: Man interese ko tur tur izdarija Gelašvili ka saņema 4+10 Ja pareizi sapratu kko nesadalija ar Lingu
Lings neapstājoties iestūma Gelavišvili vārtos, Lokomotīves vārtsargs guļot uz zemes viņam pāris reizes iekrāva.
Manuprāt Širokovs Amur komandā šodien bija labākais spēlētājs, ļoti aktīvs vienīgi žēl ka otrajā (laikam) periodā neiemeta izgājienā viens pret vienu, liekas ka Širokovs labi iejuties komandā un treneris viņam dod iespēju daudz spēlēt.
Amur pelnīti izcīnija uzvaru, meistarības varbūt pietrūkst salīdzinot ar Lokomotīvi bet ar pašaizliedzību viss notiek.
, 2009-12-08 15:26, pirms 14 gadiem
Agris 77 rakstīja: Lings neapstājoties iestūma Gelavišvili vārtos, Lokomotīves vārtsargs guļot uz zemes viņam pāris reizes iekrāva.
Manuprāt Širokovs Amur komandā šodien bija labākais spēlētājs, ļoti aktīvs vienīgi žēl ka otrajā (laikam) periodā neiemeta izgājienā viens pret vienu, liekas ka Širokovs labi iejuties komandā un treneris viņam dod iespēju daudz spēlēt.
Amur pelnīti izcīnija uzvaru, meistarības varbūt pietrūkst salīdzinot ar Lokomotīvi bet ar pašaizliedzību viss notiek.
lūk, arī atbilde par Širokova lietderību izlasei.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.