Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulim uzvaras vārti, "Admiral" ceturtais panākums pēc kārtas

Bārtulim uzvaras vārti, "Admiral" ceturtais panākums pēc kārtas
Oskars Bārtulis
Foto: hcadmiral.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē šodien Vladivostokas "Admiral" ar 3:1 izbraukumā pārspēja Jekaterinburgas "Avtomobilist". "Admiral" uzvaras vārtus otrā perioda izskaņā guva Latvijas izlases aizsargs un Vladivostokas komandas kapteinis Oskars Bārtulis.

Pirmajā periodā "Admiral" un "Avtomobilist" pārsvarā demonstrēja ātru un brīžiem pat haotisku hokeju, vairāk domājot par uzbrukumu. Tādā spēlē neizbēgamas bija kļūdas, un abu vienību hokejistiem bija labas iespējas pretuzbrukumos, tomēr vārti netika gūti. Aktīvs uzbrukumā bija arī "Admiral" kapteinis Oskars Bārtulis, bet bīstamākos momentus radīja mājinieki "Avtomobilist". Pirmajā trešdaļā kopumā bija pieci noraidījumi, tomēr rezultāts vēl netika atklāts.

Otrā perioda vidū rezultāts tomēr tika atklāts, un to paveica "Admiral" uzbrucējs Aleksandrs Gorškovs, kurš apslidoja Jakuba Kovārža sargātos "Avtomobilist" vārtus un pārspēja čehu vārtsargu. Trīs minūtes vēlāk mājinieki panāca izlīdzinājumu, Aleksandram Pankovam pārspējot Ivanu Naļimovu. Tobrīd laukumā bija arī Bārtulis (šķiet, tieši viņš bija tas, kurš cīņā par ripu nespēja apturēt Pankovu), tomēr Latvijas aizsargs nepalika atbildi parādā. Divas ar pusi minūtes pirms pārtraukuma viņš pa kreiso malu pilnīgi netraucēts aizslidoja līdz Kovārža vārtiem, kur no nūjas neērtās puses raidīja ripu zem pārliktņa.

Trešajā trešdaļā "Avtomobilist" vairāk kontrolēja ripu, tomēr līdz metieniem tika vien retu reizi. Nepilnas piecas minūtes līdz pamatlaika beigām laukuma saimnieki nomainīja Kovāržu pret sesto laukuma spēlētāju un centās gūt vārtus, spēlējot seši pret četriem, tomēr mēģinājumi izkombinēt ideālo metienu noslēdzās ar "Admiral" uzbrucēja Konstantīna Makarova metienu tukšos vārtos – 3:1 "Admiral" labā.

"Admiral" pirmās maiņas aizsargs Bārtulis pavadīja laukumā 22 minūtes un sešas sekundes (ilgākais spēles laiks) un regulāri pieslēdzās uzbrukumiem (vārtu rāmī gan tikai viens metiens). Latviešu hokejista kontā arī viens bloķēts metiens. Šosezon Bārtulis ir piedalījies 16 mačos un kopumā guvis trīs (2+1) punktus.

Pateicoties šī vakara panākumam, "Admiral" pakāpās uz ceturto vietu Austrumu konferencē. Vladivostokas komanda iepriekšējos trīs mačos izcīnīja sausās uzvaras pār Toljati "Lada" (1:0), Kazaņas "Ak Bars" (1:0) un Habarovskas "Amur" (2:0). "Admiral" 18 mačos ir 31 punkts, bet tikpat ir nopelnījušas vēl trīs zemāk esošas komandas – šī vakara pretinieks "Avtomobilist" (19 spēlēs), Georgija Pujaca pārstāvētais Ņižņekamskas "Neftekhimik" (19 spēlēs) un Magņitogorskas "Metallurg" (17 spēlēs).

Austrumu konferences līderu cīņā Omskas "Avangard" savā laukumā bullīšos uzvarēja Novosibirskas "Sibir". Uzvaras metienu realizēja Vladimirs Sobotka, bet pamatlaikā ar 1+1 izcēlās Aleksandrs Popovs. Abām vienībām pēc šī vakara mača ir pa 34 punktiem 19 spēlēs.

KHL regulārā sezona, 8. oktobris

SpēleRezultāts
Avangard – Sibir3:2 PM
Barys – Metallurg Nk4:2
Avtomobilist – Admiral1:3
Yugra – Amur0:1
Dinamo M – Severstal1:3

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

  +4 [+] [-]

, 2015-10-08 19:30, pirms 9 gadiem
Teicams panākums kapteinam!

     [+] [-]

, 2015-10-08 19:55, pirms 9 gadiem
KHL leigas vidiejas komandu meistareibys leimins itū sezon ir cīši isaleidzynuojīs, vysu var vysus apspieluot (izņemūt Lada) kas ir autsaiders itymā sezona...
KHL leigys lobuokū komandu leimins saleidzynūt ar pārneju sezonu ir drusku kritīs, leidz ar tū leigas spielys irā klivušis inceresnuokis i skotuomokis, kai ari rezultati kliust arviņ naprognozejamuokī, kas KHL leigu padora interesontuoku ityma sezona...
Vel tik krīvu auna pīrys legionaru limitu palīlynuotu leidz kaidim 7-8 legionerim, tod KHL leiga byutu cīši interesonta i leimins byutu daudzi augstuok nakai tys ir tān..

     [+] [-]

, 2015-10-08 21:34, pirms 9 gadiem
Admiral ir laba un speciga komanda...gan jau plovos speles...