Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jerofejevs pārspēj Širokovu

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Jerofejevs pārspēj Širokovu
Aleksandra Jerofejeva "Metallurg" savā laukumā izrādījās spēcīgās par Alekseja Širokova "Amur".
Foto: www.dynamo.ru

KHL čempionātā pie panākuma tikuši Aleksandra Jerofejeva pārstāvētās Novoguzņeckas "Metallurg" hokejisti, kas savā laukumā ar 5:2 apspēlēja "Amur" un Alekseju Širokovu, kura rēķinā rezultatīva piespēle.

Viesi pirmajā puslaikā divas reizes varēja spēlēt skaitliskajā vairākumā, taču labumu no tā neieguva. Toties savu pirmo iespēju izmantoja arī "metalurgi", atklājot rezultātu. Par vārtu guvumu tiesnešiem gan vajadzēja pārliecināties ar video noskatīšanos, kas viņu pārliecināja, ka viss bijis pareizi - 1:0. Pirmais puslaiks noslēdzās ar minimālu "Metallurg" pārsvaru, bet otro aktīvāk sāka "Amur", un ar bīstamu metienu izcēlās arī Širokovs. Vārtus gan guva mājinieki – 25. minūtē rezultāts kļuva 2:0. Pēc nepilnām četrām minūtēm arī trešo reizi ripa nonāca viesu vārtos, turklāt rezultatīvo uzbrukumu uzsāka Jerofejevs. Latvijas izlases aizsargs uzmeta no zilās līnijas, vārtsargs ripu atvairīja, bet moments vēl ar to nebeidzās un pēc brīža sarkanā gaisma atkal iedegās aiz "Amur" vārtiem.

Pēdējās trešdaļas sākumā viesi, spēlējot vairākumā, vienus vārtus atguva, taču jau pēc pus minūtes rezultāts kļuva 4:1. Ļoti rezultatīva izrādījās mača pēdējā minūte. Vispirms mājinieki izmantoja sāncenšu kļūdu un panāca 5:1, bet 13 sekundes vēlāk "Amur" iemet savus otros vārtus, kuru gūšanā ar rezultatīvu piespēli piedalījās arī Širokovs. Aleksejam tas ir trešais rezultativitātes punkts šajā sezonā, bet visi tie gūti ar piespēlēm.

Izmantotie resursi
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-08 17:36, pirms 15 gadiem
egonsrasa rakstīja: http://ppm.powerplaymanager.com/lv
get a life man!

  +1 [+] [-]

, 2009-10-08 19:00, pirms 15 gadiem
allhockey.ru raktīts ka Širokovam ir vārti nevis piespēle..

     [+] [-]

, 2009-10-08 19:16, pirms 15 gadiem
Alex gūva šodien vartus, es redzeju

  +2 [+] [-]

, 2009-10-08 19:32, pirms 15 gadiem
Nu re, mīļie draugi, Jerofejevs un Širokovs rullē !!!!!!!!!!!!!