Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Videls: "Ja "Dinamo" piedāvājums mani apmierinātu, tad pieņemtu to"

Videls: "Ja "Dinamo" piedāvājums mani apmierinātu, tad pieņemtu to"
Līnuss Videls. Foto: Kaspars Volonts, dinamoriga.lv

Pagājušās sezonas Rīgas "Dinamo" rezultatīvākais spēlētājs Līnuss Videls (Zviedrija) patlaban ir bez darba un pagaidām interesējas par iespējām spēlēt tikai kādā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā. Ja līdz oktobrim neizdosies vienoties, tad varētu sākt interesēties par spēlēšanu Šveicē.

Aizvadītā sezonā Videlam bija individuāli veiksmīga - 48 (24+24) punkti 49 spēlēs."Galvenie iemesli - man bija laba ķīmija ar Lauri Dārziņu un Metjū Majoni, turklāt nekas netraucēja, bet iepriekšējās sezonās kaut kas traucēja," labo sniegumu skaidro Līnuss Videls. Pirms tam punktu rekords tika sasniegts tālajā 2010./2011. sezonā, kad Zviedrijas kluba "Södertälje" rindās Videls sakrāja 43 (20+23).

"Rīgas "Dinamo" vēlējās mani paturēt, bet es gribēju vairāk, nekā viņi varēja piedāvāt. Tā mēs izšķīrāmies. Viņiem ir mazākais budžets līgā, tāpēc viņiem ir nedaudz grūtāk noturēt spēlētājus. Šobrīd viņi ir paņēmuši Dāvidu Ulstremu, tāpēc tagad es nezinu, kā izskatās šī situācija. Ja viņi nāktu ar to, ko vēlos, es to pieņemtu," saka zviedru uzbrucējs.

"Patlaban es skatos tikai uz KHL. Bija daži piedāvājumi, taču no tiem nevēlējos neko pieņemt. Nebija pareizajā vietā vai pietiekami labs. Jūtu, ka jāgaida vēl. Šogad esmu mazliet "piekasīgs". Varu gaidīt, jo man bija tik laba sezona. Esmu situācijā, kad man ir laba tirgus vērtība. Kad esi vecāks, ir patīkami gaidīt. Kad esi jaunāks, tad vēlies pievienoties komandai jau no paša sākuma," atzīst 34 gadus vecais hokejists.

Videls tagad gatavojas kopā ar Zviedrijas otrās spēcīgākās līgas komandu "Almtuna", taču neplāno spēlēt dzimtenē. Ja līdz oktobrim neizdosies vienoties, tad varētu sākt interesēties par spēlēšanu Šveicē. "Ja tas nebūs KHL, tad droši vien vispirms skatītos uz Šveici. Par to vēl neesmu aizdomājies, taču nekad nesaki nekad!"

Izmantotie resursi:
twnews / hockeynews.se


, 2019-08-08 16:52, pirms 5 gadiem
BLACKHAWKS fārmklubā varētu šo paprovēt..!
, 2019-08-08 17:11, pirms 5 gadiem
Priekš 34 gadus veca spēlētāja šis pārāk daudz no sevis iedomājies 👌
, 2019-08-08 17:13, pirms 5 gadiem
Uja.. Bija labs, bija līderis, bet nu cita kluba būs mistkaste
, 2019-08-08 17:16, pirms 5 gadiem
Čalis droši var palikt Zviedrija spēcīgs vietējais čempionāts
, 2019-08-08 17:20, pirms 5 gadiem
Latviesi prasa punktus un atdevi,kaa no viniem sak prasit kko preti,taa----Par daudz iedomajies
, 2019-08-08 19:34, pirms 5 gadiem
kristaps30 rakstīja: Čalis droši var palikt Zviedrija spēcīgs vietējais čempionāts
Viņam tāds vecums kad vairs nav tik būtiski spēcīgs čempionāts, bet kur vairāk naudu var dabūt.. un Zviedrijā viņam tik daudz neviens nepiedāvās, tur labāk paņems jaunos talantus.
, 2019-08-08 21:55, pirms 5 gadiem
Pirms pagājušās sezonas Videls teica, ka šī (pagājušā) sezona būs pēdējā KHL un vēlas noslēgt karjeru dzimtenē. Tagad pēc labas sezonas, sajutis zaļo smaržu. Tas ir tikai normāli, ka vēlas vēl nopelnīt! Kurš to varēja paredzēt, ka viņam tā sakritīs!
, 2019-08-10 10:05, pirms 5 gadiem
Nu KHL Maskavas vai top klubiem čalis izskatās, ka īsti nav vajadzīgs. Uz kaut kādu muhosransku vai Habarovsku viņam visdrīzākais pašam braukt negribas. Es saprotu, ka čalis pirms "pensijas" grib sev vairāk piķa nopelnīt un Šveice šajā ziņā arī ir tā vieta kur to var izdarīt! Tapēc es viņa vietā skatītos uz Šveici, gan līmenis labs gan piķis pēc KHL otrs lielākais, nav nekādu mežonīgu pārlidojumu visur var ar busu aizbraukt + vēl dzīves līmenis 100X labāks kopumā nekā PaRašā...
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.