Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Krikunovs: "Indrašim iepriekš pietrūka nopietnības, bet tagad kļuvis vecāks"

Krikunovs: "Indrašim iepriekš pietrūka nopietnības, bet tagad kļuvis vecāks"
Miks Indrašis. Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs informē, ka latviešu uzbrucējs Miks Indrašis (28) patlaban ir ļoti labā formā, taču jāuzmanās to nepazaudēt.

Pagājušajā sezonā Vadima Šipačova un Dmitrija Kagarļicka virknējumā ik pa laikam mainījās trešais uzbrucējs. "Mums tur spēlēja trīs cilvēki - Tarasovs, Aleksejevs un Indrašis. Bet tiem puišiem principā var likt klāt jebkuru. Viņi viņam pateiks, kur stāvēt, piespēlēs, tā kā atliek tikai mest. Viņi labi piespēlē, visas piespēles tieši uz lāpstiņas. Trešajam spēlētājam, kas viņiem parādījās, nebija īpaši jāiespringst," atklāj pieredzējušais speciālists.

Krikunova vadībā Indrašis kādā brīdi sāka spēlēt lieliski. Sākumā gan likās, ka šajā līgā viņš ir pārāk viegls."Viņš ir mazliet neakurāts, bet ne viegls. Bet tagad viņš izskatās ļoti labi, kaut gan pirms tam bija mēnesi ilgs atvaļinājums. Es viņam saku, lai seko līdzi savai kondīcijai un nepazaudē to. Agrāk viņam pietrūka nopietnības, bet tagad kļuvis vecāks. Un pasaules čempionātā izlasē spēlēja centrā," saka Maskavas dinamiešu galvenais treneris.

Atgādinām, ka KHL aizvadītajā regulārajā sezonā Miks Indrašis sakrāja 31 (15+16) rezultativitātes punktu 55 mačos, bet 11 izslēgšanas spēlēs iemeta vienu ripu un izpildīja četras piespēles. Latvieša statistika krietni vien uzlabojās, kad tika ielikts pirmajā maiņā un spēlēja kopā ar Vadimu Šipačovu un Dmitriju Kagarļicki, kurš tagad vairs nav šajā komandā.

Izmantotie resursi:
sports.ru/tribuna/blogs/suddenlife


Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.