Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Indrašis: "Citi gāja pie Ivanāna mācīties, bet mani kautiņi neinteresē"

Indrašis: "Citi gāja pie Ivanāna mācīties, bet mani kautiņi neinteresē"
Miks Indrašis
Foto: KHL

Kontinentālās hokeja līgas klubā Maskavas "Dynamo" nule pirmos vārtus guvušais Latvijas izlases uzbrucējs Miks Indrašis līgas mājaslapai sniegtajā intervijā izteicies, ka pirms pāris gadiem viņš varēja nonākt pie Pētera Skudras, bet beigās parakstījis jaunu līgumu ar Rīgas "Dinamo". Tāpat Indrašis atcerējās spēlēšanu kopā ar Raiti Ivanānu un skaidroja, ka viņam galvā pašlaik kopā jaucas trīs valodas.

"Pavisam noteikti Krievijas klubā varēju nonākt agrāk, taču visu laiku kaut kas norāvās. Vistuvāk pārejai biju pirms pāris gadiem, bet klubs mani nepalaida, un pēc tam pagarināju līgumu ar Rīgas "Dinamo". Sauca Pēteris Skudra pie sevis uz "Torpedo", bet toreiz nevarēju pieņemt lēmumu par savu nākotni," stāstīja Miks Indrašis. "Bija runas, ka pagājušajā sezonā varēju pārcelties uz Pekinas "Kunlun Red Star". Tomēr man bija līgums ar "Dinamo". Tieši tāpat kā ar "Torpedo" – manām vēlmēm nebija nekādas nozīmes, visu izlēma klubi, un panākt vienošanos neizdevās. Nezinu, kāpēc tā, ar detaļām mani neviens neiepazīstināja."

"Domāju, ka Rīgā līdzjutēji uz spēlēm vairs nenāk, jo sākām biežāk zaudēt. Hokeju Rīgā un visā Latvijā mīl, tomēr pastāvīgie zaudējumi nosit vēlmi iet uz hokeju. Domāju, ka viss atgriezīsies vecajās sliedēs, kad komanda sāks uzvarēt," vērtēja Indrašis. Intervijas autors centās provocēt uzbrucēju, sakot, ka ar tādiem ārzemniekiem uzvarēt jau nav iespējams, taču Indrašis uz āķa neķērās. "Nē, nē, nemēģiniet mani virzīt turp. Kā varu vērtēt spēlētājus, ar kuriem kopā gāju laukumā? Viņus uzaicināja menedžeri, tad viņiem arī prasiet. Ja par zaudējumiem, tad vainīgi esam visi mēs, nevis kāds viens vai leģionāri."

"Tagad man ar krievu valodu iet daudz labāk nekā pirms pāris gadiem, taču ar katru dienu kļūšu arvien labāks. Pirms neilga laika bija smieklīgs stāsts. Tāpat biežāk komandā sarunājos ar citiem leģionāriem, runājam angliski, bet kopā ar citiem "Dynamo" hokejistiem arī aizgājām pēc saldējuma. Saputrojos. Jārunā angliski, jādomā latviski, bet saldējums jāpasūta krieviski. Kļuva grūti. Taču tas viss ir labojams," stāstīja Indrašis, kuru pārcelšanās uz Maskavu nav pārāk satraukusi. "Arī mums ir sastrēgumi, taču daudz mazāki. Par apstākļiem vispār nesatraucos. Dzīvokli pagaidām neesmu paņēmis, taču, kad atgriezīsimies no nometnes, atrisināšu šo problēmu."

Pirms neilga laika aizsargs Oskars Bārtulis atteicās no Latvijas pilsonības un kļuva par Krievijas pilsoni, lai Kontinentālajā hokeja līgā vairs nebūtu leģionāra lomā. Indrašis viņa soli nevērtēja nedz pozitīvi, nedz negatīvi: "Lai kā tu nerīkotos, vienmēr būs neapmierinātie un kritikas netrūks. Bārtulis rīkojās tā, kā bija izdevīgāk viņam, viņa ģimenei, viņa karjerai. Man nav nekāda vērtējuma – vienkārši pieņēmu šādu soli. Tā ir viņa dzīve."

Tāpat Indrašis atcerējās laikus, kad spēlējis kopā ar Raiti Ivanānu. "Daudzi spēlētāji vienkārši nevēlējās atrasties tur, kur bija Raitis. Tikai ar ko kauties viņam šeit nebija. Izlasē ir pārāk lielas diskvalifikācijas, bet ar ko viņam kauties KHL? Redzēju, kā viņš piedāvāja, bet pretinieks uzreiz aizbrauca prom," atcerējās Indrašis. "Nē, pēc padoma gan negāju. Bija komandā puiši, kuri gāja pie viņa mācīties. Man kauties vienkārši nav interesanti."

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2018/08/08/...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-08 18:05, pirms 6 gadiem
nu ar to nav jālielās.. lielajā sportā noder ik viss, kas var nest uzvaru un arī iebiedēt pretinieku!
Slēpts komentārs: FUNS
, 2018-08-08 18:19, pirms 6 gadiem
Diemžēl, bet tā ir Indraša lielākā nelaime - nevēlēšanās un nespēja spēlēt, asu, fizisku hokeju. Principā, tas arī viņam liedz spēlēt NHL, jo visādi citādi viņš ir gana talantīgs čalis. Cita lieta, ka savos 27 gados pēc ķermeņa uzbūves ir kā vidusskolnieks.
, 2018-08-08 18:19, pirms 6 gadiem
Dinamo vienmēr bijusi viena no vismīkstākajām komandām visā līgā. No vietējiem zēniem 10 gadu laikā labi sitās Ivanāns, varbūt arī Sotnieks, Pavlovs, Saulietis, Ozo, Jēkabs R, varbūt vēl viens otrs, bet absolūtais vairākums ir bijuši mīzalnieki, kas nespēj ne sevi, ne komandas biedru aizstāvēt.
Interesanti, kuri gāja pie Ivanāna trenēties?
, 2018-08-08 18:25, pirms 6 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Dinamo vienmēr bijusi viena no vismīkstākajām komandām visā līgā. No vietējiem zēniem 10 gadu laikā labi sitās Ivanāns, varbūt arī Sotnieks, Pavlovs, Saulietis, Ozo, Jēkabs R, varbūt vēl viens otrs, bet absolūtais vairākums ir bijuši mīzalnieki, kas nespēj ne sevi, ne komandas biedru aizstāvēt.
Interesanti, kuri gāja pie Ivanāna trenēties?
Eiropā spēlēt izteikti asu hokeju kā komandai ir ļoti neizdevīgi. Čehova savā iepriekšējā versijā to uzskatāmi parādīja, lai gan NHL vēsturē līdzīgas (idejas, ne izpildījuma ziņā) komandas ir tikušas pie kausiem.
, 2018-08-08 18:30, pirms 6 gadiem
Fullback rakstīja: Eiropā spēlēt izteikti asu hokeju kā komandai ir ļoti neizdevīgi. Čehova savā iepriekšējā versijā to uzskatāmi parādīja, lai gan NHL vēsturē līdzīgas (idejas, ne izpildījuma ziņā) komandas ir tikušas pie kausiem.
Nav jau runa par spēles stilu, bet par pašcieņu. Atceros spēles kaut vai pret to pašu tevis pieminēto Vitjaz, kad Dinamo, būdami pārliecinošā vadībā, atļāva pretiniekiem sevi sist. Tas nav vīrieša cienīgi, vēl jo mazāk profesionāla atlēta.
, 2018-08-08 18:44, pirms 6 gadiem
Mikus molodčiks! Par kautiņiem neviens turnīra tabulā punktus nedos.
, 2018-08-08 18:46, pirms 6 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Nav jau runa par spēles stilu, bet par pašcieņu. Atceros spēles kaut vai pret to pašu tevis pieminēto Vitjaz, kad Dinamo, būdami pārliecinošā vadībā, atļāva pretiniekiem sevi sist. Tas nav vīrieša cienīgi, vēl jo mazāk profesionāla atlēta.
Nu beidz, tur Vitjazs provocēja masu kautiņu. Uz naža uzlekt var katrs jampampiņš
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-08 19:04, pirms 6 gadiem
HMB - KOLHOZA PELAVA!!! rakstīja: Man patika kaa Sprukstinu mediija, kaa 100kg daarzeni, shis galvenais muukot sleepaas aiz mikeles
nu, no saimona sprukts nemieza, tikai smējās, kad šams gribēja janci uzvilkt uz desas.
tiesa, pa vidu strīpainais bija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-08 19:15, pirms 6 gadiem
HMB - KOLHOZA PELAVA!!! rakstīja: Varbuut BET no pajola tarnaskij visi muka Vieniiigi OZO kaa bakja un gaaja visus skoloja, tadaa zinaa OZO ir vecis
Vovo, te visi par kaut kādiem vīreļiem, vajag līdzināties kā Ozo, vai nelaiķim Skrastiņam, tagad mums tādi memļuki ir, kaut ko uzdzirksteļo, bet tas arī viss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-08 19:19, pirms 6 gadiem
HMB - KOLHOZA PELAVA!!! rakstīja: jaa, janka smeejaas kad striipainis pa vidu bija, OZO savos 40 gaaja un guldiija uz ledus psiho saimonu un mirastijj!!!
mirastiju atpeizdoja raiča
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: FUNS
, 2018-08-08 19:55, pirms 6 gadiem
Fullback rakstīja: Diemžēl, bet tā ir Indraša lielākā nelaime - nevēlēšanās un nespēja spēlēt, asu, fizisku hokeju. Principā, tas arī viņam liedz spēlēt NHL, jo visādi citādi viņš ir gana talantīgs čalis. Cita lieta, ka savos 27 gados pēc ķermeņa uzbūves ir kā vidusskolnieks.
tikai palūko, kā tas pats Karsums šķīst pa vīlēm, jo spēlēja Tevis iemīļotajā stilā! Tas ir paaugstināts risks!
, 2018-08-08 19:56, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Ivanāns bija laikam vismīkstākais. Kauties mācēja, spēlēt gan ne īpaši.
Ja Ivanāns nemācētu spēlēt, viņš NHL ilgi neuzkavētos, jo tur pietiek tādu, kas māk kauties un arī spēlē neslikti. Raitis NHL aizvadīja septiņas sezonas un nomainīja trīs komandas. Gan jau, ka ar to spēlēšanu tik slikti nebija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-08 19:57, pirms 6 gadiem
viedoklis rakstīja: tikai palūko, kā tas pats Karsums šķīst pa vīlēm, jo spēlēja Tevis iemīļotajā stilā! Tas ir paaugstināts risks!
Daugaviņš nešķīs. Ķēniņš nešķīst. Girgensons nešķīst. Šķīšana ir Karsuma individuāla problēma.
, 2018-08-08 19:59, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Ivanāns bija laikam vismīkstākais. Kauties mācēja, spēlēt gan ne īpaši.
Tu pat staļinu piedzemdētu, ja RI sāktu sist tevi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-08 20:02, pirms 6 gadiem
HMB - KOLHOZA PELAVA!!! rakstīja: 2 lohi
Kuri?
, 2018-08-08 20:04, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Briedis arī reiz intervijā teica ka nemīl kauties. Bokss tas ir viņa darbs, bet kaušanās viņam nepatīk. Laikam arī tavā vērtējumā ir mīkstais.
bla, kā apriebusies tava vīzdegunīgā muldēšana, lai tikai izskatītos pārāks un gudrāks par visiem, kas tev tur mājās notiek, zemāks par zāli? tāda tipa komentāri te vairumā, bet tavi izceļas ar īpašu spēju nokaitināt! kāds kaut ko pasaka, tu uzreiz meties pierādīt, ka tas viedoklis nekur neder, bet nu tev gan ir tas pareizais, zb!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-08 20:07, pirms 6 gadiem
HMB - KOLHOZA PELAVA!!! rakstīja: Tu ar Tonnu un Jurku Mininu veertee tikai peec speeka smejos.
Hokejs ir fizisks, ātrs, kontakta sporta veids, tāpēc bez spēka tur neko neizdarīsi.
, 2018-08-08 20:11, pirms 6 gadiem
Raičam visu cieņu, savu ceļu izcīnīja savā ceļā, ja saprotat, ko domāju! īstenībā mums gandrīz visi nhlā spēlējušie īsti un cienījami veči: Arča, Raiča, Kaža, Žoltoks, arī Janka un Kaspars, tikšanai NHLā kaut vai uz dažām spēlēm tomēr vajag tādu īpašu rakstura šķautni, KHL tādu zīmogu vēl nespēj uzlikt Ja tā paskatās, tikai Peķka cieņu neizraisīja ne tad, ne tagad
, 2018-08-08 20:12, pirms 6 gadiem
kucens_pogis rakstīja: Raičam visu cieņu, savu ceļu izcīnīja savā ceļā, ja saprotat, ko domāju! īstenībā mums gandrīz visi nhlā spēlējušie īsti un cienījami veči: Arča, Raiča, Kaža, Žoltoks, arī Janka un Kaspars, tikšanai NHLā kaut vai uz dažām spēlēm tomēr vajag tādu īpašu rakstura šķautni, KHL tādu zīmogu vēl nespēj uzlikt Ja tā paskatās, tikai Peķka cieņu neizraisīja ne tad, ne tagad
Tad Briedis ir mīkstais vai nav? Es virtuālo pasauli uztveru pilnīgi nenopietni. Daudzi te tik nopietni diskutē, pārdzīvo, uztraucas. Neteicu ka mans pareizais. Gribu redzēt kā cilvēki draudzējas ar loģiku.
Tikai kādēļ no cita profila atbildi. Kas tev tur notiek, ja daudzi profili jāveido?
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.