Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņa "Jokerit" pievienojas pasaules čempionāta bronzas medaļnieks Krejčīks

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kalniņa "Jokerit" pievienojas pasaules čempionāta bronzas medaļnieks Krejčīks
Jakubs Krejčīks. Foto: AFP/Scanpix

Latviešu vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētais Kontinentālās hokeja līgas klubs Helsinku "Jokerit" noslēdzis divu gadu līgumu ar čehu aizsargu Jakubu Krejčīku.

Jakubs Krejčīks pārstāvējis Čehijas izlasi četros pasaules čempionātos, debiju piedzīvojot 2012. gadā, kad izdevās izcīnīt bronzas godalgu. Karjeras laikā viņš divas reizes kļuvis par Čehijas Ekstralīgas čempionu – 2017. un 2018. gadā kopā ar Brno "Kometa". Pēc otrā titula viņš pārcēlās uz Somiju.

Pēdējās divas sezonas Krejčīks pārstāvējis Somijas komandas – vispirms Raumas "Lukko", pēc tam Oulu "Karpat". Aizvadītajā sezonā viņš 44 spēlēs tika pie 30 punktiem un lietderības koeficienta +29, tiekot iekļauts sezonas simboliskajā izlasē. Tagad viņš parakstījis līgumu uz diviem gadiem ar Helsinku "Jokerit".

28 gadus vecajam aizsargam tā nebūs pirmā pieredze Kontinentālajā hokeja līgā. 2016./17. gada sezonā viņš pārstāvēja Zagrebas "Medveščak". Horvātijas vienības rindās tika aizvadītas 48 spēles un sakrāti 16 punkti (viens vārtu guvums). Savukārt 2012./13. gada sezonā Krejčīks spēlēja Prāgas "Lev" – 38 spēles un pieci punkti.

Izmantotie resursi:
https://www.jokerit.com/jakub-krejc...

     [+] [-]

, 2020-05-08 09:27, pirms 4 gadiem
Atceros no DR spēles pret Lev
Eh kā ielika Indraši bortā
Un ar Normundu Sējēju tikās