Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Līdzjutēji var balsot par KHL sezonas labāko atvairījumu

Līdzjutēji var balsot par KHL sezonas labāko atvairījumu
Mikaels Telkvists
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Kontinentālā hokeja līga (KHL) piedāvā līdzjutējiem noteikt aizvadītās sezonas labāko atvairīto metienu. Starp desmit pretendentiem ir arī Rīgas "Dinamo" zviedru vārtsargs Mikaels Telkvists.

Tiek piedāvāt desmit video, no kuriem ikviens var izvēlēties sev tīkamāko. Uz sezonas labāko atvairīto metienu pretendē čehs Jakubs Štepaneks (Čerepovecas "Severstal"), čehs Aleksandrs Salāks (Sanktpēterburgas SKA), krievs Aleksandrs Sudņicins (Ņižņekamskas "Neftehimik"), kanādietis Berijs Brasts (Zagrebas "Medvescak"), Andrejs Vasiļevskis (Ufas "Salavat Yulajev"), soms Petri Vehanens (Prāgas "Lev"), soms Ate Engrēns (Prāgas "Lev"), soms Ari Ahonens (Astanas "Barys"), zviedrs Mikaels Telkvists (Rīgas "Dinamo") un Aleksejs Kuzņecovs (Hantimansijskas "Yugra").

10 video un balsošana ir ŠEIT.

Šobrīd pārliecinošā vadībā izvirzījies Vasiļevskis (41.68 %), otrajā vietā atrodas Ahonens (18.86 %), trešo vietu ieņem Brasts (11.57 %), bet Telkvists pagaidām ir septītais (3.82 %).

Balsošana noslēgsies 17. maijā plkst. 16.00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2014-05-08 17:02, pirms 10 gadiem
Telkvistam tak bija 3x labāks seivs pret Neftehimik!
, 2014-05-08 17:23, pirms 10 gadiem
jātaisa patriotiskais balsojums par latviešu vārtu sargātāju !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-05-08 17:43, pirms 10 gadiem
Latgolas Patriots Armands rakstīja: Kur tu radzai KHL kaidā klubā Latvīšu vourtsorgu?
Telkvists ir (bija) latviešu vārtu sargātājs, viņš sargā (-ja) latviešu vārtus !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-05-08 18:08, pirms 10 gadiem
o, var balsot! Aiziet, tautieti! Neaizmirsti katru dienu vismaz 5x nobalsot! Nedrīkstam palaist garām šādu vienreizēju iespēju!
, 2014-05-08 18:26, pirms 10 gadiem
Be First rakstīja: Telkvistam tak bija 3x labāks seivs pret Neftehimik!
Krievi taču saprot, ka tas bija labākais seivs, bet negrib mums atdot uzvaru šajā balsojumā, tāpēc izvēlējās kādu ne tik efektīgu seivu, lai samazinātu balsis par Telkvistu..

Bet ar savu balsojumu mēs varam mēģināt viņiem pierādīt to, ka mums vienalga, kāds bijis seivs, bet ka mēs varam jebkuru iebalsot 1. vietā
, 2014-05-08 22:46, pirms 10 gadiem
petravicus rakstīja: Krievi taču saprot, ka tas bija labākais seivs, bet negrib mums atdot uzvaru šajā balsojumā, tāpēc izvēlējās kādu ne tik efektīgu seivu, lai samazinātu balsis par Telkvistu..

Bet ar savu balsojumu mēs varam mēģināt viņiem pierādīt to, ka mums vienalga, kāds bijis seivs, bet ka mēs varam jebkuru iebalsot 1. vietā
Vienozīmīgi pirmajā vietā vajadzētu būt Atte Engren no LEV ar savu skropiona save bet par cik krievi ir krievi tad pirmaja vietā ir Vasiļevskis..

Un Tellqvista save pret Nefthimik vienkārši nevar salīdzināt ar šo parodiju kas ir ielikta Tellqvistam..
, 2014-05-09 01:08, pirms 10 gadiem
Kādu alu baudīsiet Līgo/Jāņos?
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.