Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš: "Pats galvenais, ka izlīdzinājām rezultātu sērijā. Tagad viss sākas no jauna"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Daugaviņš: "Pats galvenais, ka izlīdzinājām rezultātu sērijā. Tagad viss sākas no jauna"
Kaspars Daugaviņš. Foto: spartak.ru

Šodien Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Spartak" savā laukumā ar 3:2 pieveica Maskavas "Dynamo", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2-2. Uzvaras vārtus guva Kaspars Daugaviņš, kura kontā arī piespēle. Viņš pēc spēles pauda, ka komanda pie 3:0 ļāvusi pretiniekiem uzspiest savu spēles stilu.

"Kad rezultāts bija 3:0, pretinieki sāka mums sēsties virsū, bet mēs nespējām dabūt ripu ārā no savas zonas. "Dynamo" mūsu zonā grieza karuseli un pastāvīgi meta pa vārtiem. Mums sākās maza panika, bet tikām galā. Galvenais, ka izcīnījām uzvaru," teica Kaspars Daugaviņš. Jāpiezīmē, ka iepriekšējā spēlē "Spartak" paveica to, kas šodien neizdevās "Dynamo", proti, atspēlējās no 0:3.

"Tādas ir izslēgšanas spēles – kurš iegūst iniciatīvu, tam ir lielākas izredzes izcīnīt uzvaru. Mēs šodien savus momentus izmantojām. Pats galvenais, ka izlīdzinājām rezultātu sērijā. Tagad viss sākas no jauna," pauda Daugaviņš. "Jā, kad iemet pirmais, spēlēt ir vieglāk. Kad izdodas izvirzīties vadībā, pretiniekiem nākas spēlēt uz riska robežas."

"Savā starpā runājām – vajag mazāk pelnīt noraidījumus. Labi, ka šodien izturējām mazākumus. Skaidrs, ka spēlei mazākumā tērējam lielus spēkus," teica Daugaviņš. "Dynamo" pirmos vārtus guva vairākumā, otros – kad vārtsargs bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju.

Izmantotie resursi:
https://spartak.ru/news/interview/k...

  -1 [+] [-]

, 2020-03-08 22:47, pirms 4 gadiem
Kā var sākties no jauna , ja katrai komandai ir tikai 2 spēles rezervē , nevis 4

     [+] [-]

, 2020-03-09 22:36, pirms 4 gadiem
eduards_buss_1642849976044084 rakstīja: Kā var sākties no jauna , ja katrai komandai ir tikai 2 spēles rezervē , nevis 4
Bērnucentrs.com