Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Krikunovs: ''Pateicu puišiem – ja gribat svinēt 8. martu mājās, lūdzu, strādājiet''

Krikunovs: ''Pateicu puišiem – ja gribat svinēt 8. martu mājās, lūdzu, strādājiet''
Vladimirs Krikunovs
Foto: www.dynamo.ru

''Mēs sērijā ar "Jokerit" nebijām favorīti, taču ''play-off'' ir pavisam citas spēles,'' saka Maskavas "Dynamo" treneris Vladimirs Krikunovs.

Vakardienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Maskavas "Dynamo" ar 6:2 savā laukumā sagrāva Helsinku "Jokerit", tādējādi iekļūstot ceturtdaļfinālā. Pēc mača par spēli un aizvadīto sēriju kopumā atskatījās Maskavas "Dynamo" pieredzējušais treneris Vladimirs Krikunovs.

''Mums gāja smagi visos mačos. "Jokerit" – laba komanda, tāpēc ne velti viņi regulārajā čempionātā ieņēma tik augstu vietu. Katru spēli viņi pa vārtiem izdarīja daudz metienus, taču labi nostrādāja mūsu vārtsargi. Mums viņiem ir jāpasakās par sēriju. Par saviem spēlētājiem esmu apmierināts, arī par rezultātu. Protams, ir pie kā piestrādāt, tāpēc gatavosimies nākamajam pretiniekam. Mums vēl daudz darbu,'' saka Vladimirs Krikunovs.

Jautāts par pēdējās spēles pārliecinošo uzvaru, speciālists saka: ''Nekas īpašs šajā spēlē nenotika. Vienkārši pateicu puišiem – ja gribat svinēt 8.martu mājās, lūdzu strādājiet. Laikam sagribēja. Pateicu viņiem, ka sievas paliks vienas un nav zināms, kas pēc tam notiks. Taču tagad rīt (8.martā) viņiem būs brīvdiena. Mēs šajā sērijā nebijām favorīti, taču ''play-off'' ir pavisam citas spēles.”

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат


Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.