Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dārziņš: Šovs izdevās

Dārziņš: Šovs izdevās
Lauris Dārziņš KHL zvaigņu spēlēs formā

Jaunākajā Latvijas avīzes nummurā ir publicēta neliela intervija ar Lauri Dārziņu pa KHl zvaigžņu spēli.

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lauris Dārziņš ir apmierināts ar piedalīšanos Kontinentālās hokeja līgas (KHL) zvaigžņu spēlē Sanktpēterburgā.

KHL rietumu konferences izlase, kurā bija ne vien Dārziņš, bet arī Sandis Ozoliņš, zaudēja austrumniekiem ar 16:18. Lauris guva vārtus, Sandis palika tukšā, taču zvaigžņu spēlē ne punkti, ne rezultāts nav galvenais. Par labākajiem atzina Sergeju Mozjakinu (5+2) un Aleksandru Radulovu (1+5).

Lauris Dārziņš: "Man šis pasākums ļoti patika, pārņēma sajūta, ka esi ieradies uz kaut ko lielu. Ne par ko nebija jāraizējas. Pēc spēles notika glauns bankets restorānā, piedalījās arī hokeja funkcionāri, veterāni, treneri. Kas vēlējās, varēja arī padzerties (smejas)."

– Vai nejuties nedaudz savādi kopējā komandā ar tādiem vīriem kā Aleksejs Jašins un Dominiks Hašeks?

– Vēl tīnis būdams, skatījos, kā Hašeks plosījās olimpiskajās spēlēs Nagano, un nebūtu ticējis, ja kāds teiktu, ka reiz ar viņu kopā piedalīšos šādā pasākumā. Gaidīju, kā nu būs, bet ģērbtuvē sapratu, ka visi ir normāli cilvēki. Ja viņi būtu iedomīgi, tad nekad nesasniegtu tādus augstumus. Varējām papļāpāt. Dažus spēlētājus pazinu jau agrāk, kopā ar Radulovu savulaik braucām uz Nešvilas "Predators" nometnēm. "Salavat Julajev" drīz spēlēs Rīgā, sarunājām, ka aiziesim vakariņās.

– Piedalījies divos slidošanas ātruma konkursos. Vai kāds tev prasīja, ko pats gribētu darīt?

– Neprasīja gan, bet es nebiju pārsteigts. Pieredzējušie hokejisti taču neskries apļus. Ko lika, to darīju. Iepriekšējo KHL zvaigžņu spēļu dalībnieki teica, ka šoreiz viss noritējis labi, kompakti un tā, lai skatītājiem nav jāgarlaikojas. Varbūt bija arī kāds trūkums, piemēram, spēlētājiem traucēja tās gaismas, taču necīnījāmies jau par kausu.

– Tev bija kolorīti maiņas partneri – Kriss Saimons un Leo Komarovs.

– Tiešām interesanti. Stāties pretī Komarovam nekad negribas, jo viņš spēj nogurdināt tavu komandu gan fiziski, gan psiholoģiski. Saimons var gan iemest vārtus, gan aizstāvēt komandas biedrus.

– Vai mača iznākums bija svarīgs?

– Zem ripām neviens negūlās, un spēle aizsardzībā droši vien neapmierināja trenerus. Komandas ļāva viena otrai izvērsties pēc pilnas programmas un nespēlēja, lai noturētu rezultātu.

– Ar Oļegu Znaroku par izlasi arī parunājāt?

– Parunājām, taču svinīgajā noskaņā negribējās risināt nopietnas lietas. Biju kopā ar sievu, viņam arī ģimene līdzi, tādēļ vairāk skārām tādas sadzīviskas tēmas.

– Vai esi gatavs atkal nopietni strādāt treniņos?

– Tieši tā. Priecājos, ka treneri mums ar Sandi iedeva vienu papildu brīvdienu. Bet jau otrdien jāsāk trenēties pēc pilnas programmas, lai mūsu komanda izpildītu sezonas pirmo uzdevumu – iekļūtu izslēgšanas spēlēs. Tur jau būs maratons, kas prasīs ļoti daudz spēka.

Autors: Ilmārs Stūriška.

  +5 [+] [-]

, 2011-02-08 15:21, pirms 13 gadiem
Tur jau tikai jaapriecaajaas

     [+] [-]

, 2011-02-08 15:39, pirms 13 gadiem
Bet re ko par to visu saka Hašeks.
Hašeks: KHL zaudē NHL šova ziņā - Dinamo Rīga

  +7 [+] [-]

, 2011-02-08 15:54, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Bet re ko par to visu saka Hašeks.
http://sports.delfi.lv/news/rigas_dinamo/news/haseks-khl-zaude-nhl-sova-zina.d?id=36706575
Hašekam ir ar ko salīdzināt, Dārziņam tā bija pirmā zvaigžņu spēle.

  -2 [+] [-]

, 2011-02-08 16:05, pirms 13 gadiem
scorpio rakstīja: Hašekam ir ar ko salīdzināt, Dārziņam tā bija pirmā zvaigžņu spēle.
Es jau arī ieliku tikai salīdzināšanai.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-08 17:06, pirms 13 gadiem
Galvenais, ka pašam patika.

Zembergs Dienā nosauca šo zvaigžņu spēli par balagānu, kam nevar nepiekrist. Es nepārmetu tiem, kam šis balagāns patika. Jo mēs taču esam tik dažādi un tas ir ļoti labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-08 17:20, pirms 13 gadiem
Straka rakstīja: Galvenais, ka pašam patika.

Zembergs Dienā nosauca šo zvaigžņu spēli par balagānu, kam nevar nepiekrist. Es nepārmetu tiem, kam šis balagāns patika. Jo mēs taču esam tik dažādi un tas ir ļoti labi.
Piekrītu tam,ka pašiem hokejistiem šādu pasākumu vajag, jo tas tomēr ir zināms pagodinājums. Bet vai skatītājiem tur ir ko īpaši redzēt??
Tiem kam patīk reslings un teātris droši vien ka ir, bet par cik man aktiermāksla ir gana sveša, tad man ne visai šādi pasākumi.

     [+] [-]

, 2011-02-08 17:49, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Piekrītu tam,ka pašiem hokejistiem šādu pasākumu vajag, jo tas tomēr ir zināms pagodinājums. Bet vai skatītājiem tur ir ko īpaši redzēt??
Tiem kam patīk reslings un teātris droši vien ka ir, bet par cik man aktiermāksla ir gana sveša, tad man ne visai šādi pasākumi.
Reslingu visi saukā par teātri, bet tur tajā "teātrī" spļauj asinis, izdauza zobus, salauž ribas, degunus...

  -3 [+] [-]

, 2011-02-08 17:50, pirms 13 gadiem
Par cik neskatījos šovus, bet tikai pašu spēli, tad nezinu kā tur ar to organizētību.. Zvaigžņu spēles šovos ir ieviestas tradīcijas un katru gadu ir viens un tas pats, vai tiek katu gadu sastādīta jauna programma? Ja jauna katru gadu, tad, lai Rīgā notiek zvaigžņu spēle Gan jau mēs varam kko sadomāt, galu galā tas būtu tikai loģiski, ka nākošā notiktu Rīgā vai Minskā, jo Krievijā jau lielāka'jas pilsētās ir notikušas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-08 19:25, pirms 13 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Hašeks jau nerunā par zvaigžņu spēli,bet par līgām kopumā.
Un viņa atzinība kārtējo reizi pierāda,ka spēles līmenis KHL ir augsts.
Šovs un organizācija ir liekākā atšķirība.
par līgu vai par zvaigžņu spēli, nav starpība, jebkurā gadījumā Dārziņam nav ar ko salīdzināt.

nevar salīdzināt KHL un NHL līmeni spēles ziņā, jo spēle notiek uz diviem dažādiem laukumiem un tiek piekopti dažādi spēles stili.
toties tas,kas ir ārpus spēles laukuma, tas viss KHL ir daudz zemākā līmenī kā NHL. 3 gados nesasniegsi to, ko 90 gados,lai arī cik naudas tev būtu.

     [+] [-]

, 2011-02-09 00:10, pirms 13 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Reslingu visi saukā par teātri, bet tur tajā "teātrī" spļauj asinis, izdauza zobus, salauž ribas, degunus...
Ak tu muļķīts.
YouTube
- wwe blood fake .mr kennedy vs...

     [+] [-]

, 2011-02-20 22:48, pirms 13 gadiem
prieks par Lauri.ista vieta un laika speles