Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Kulda: "Spēlēt olimpiādē būs ļoti interesanti"

Kulda: "Spēlēt olimpiādē būs ļoti interesanti"
Artūrs Kulda
Foto: hcsalavat.ru

Latvijas hokeja izlases un "Salavat Yulaev" aizsargs Artūrs Kulda atzīst, ka piedalīties Soču olimpiādē būs ļoti interesanti, tomēr pagaidām vēl jākoncentrējas spēlēm Kontinentālajā hokeja līgā (KHL).

Artūra Kuldas pārstāvētais klubs otrdien piedzīvoja zaudējumu pret Prāgas "Lev" (1:5). "Mačs izvērtās neveiksmīgs, ielaidām nevajadzīgas ripas,'' atzīst mūsu aizsargs. "Mums bija momenti, diemžēl nedaudz nepaveicās to realizācijā. Ja būtu realizējuši vismaz dažus no tiem, tad spēle izvērstos citāda. Mēs zinājām, ka pretinieki spēlēs tādu ātru hokeju, bijām gatavi, bet viss ievirzījās mazliet ne tā. Šobrīd galvenais ir aizmirst par šo zaudējumu un labi aizvadīt nākamo maču."

Kulda ir iekļauts Latvijas nacionālās izlases sastāvā Soču olimpiskajām spēlēm. Lūgts komentēt šo faktu, aizsargs kluba mājas lapā saka sekojošo. "Spēlēt olimpiādē būs ļoti interesanti. Ļoti patīkami iekļūt savas valsts izlasē. Bet līdz olimpiādei vēl ir kāds laiks, tāpēc pagaidām visas manas domas saistītas ar Ufas "Salavat Yulajev". Centīšos labi spēlēt un savākt vairāk punktu."



Izmantotie resursi:
hcsalavat.ru


, 2014-01-08 16:57, pirms 10 gadiem
Veiksmi jums puiši , jutīšu jums līdzi caur TV ekrānu !
, 2014-01-08 17:00, pirms 10 gadiem
Aizsargu līnija mums būs olimpiskā līmenī, bet par uzbrucējiem to nevar teikt
, 2014-01-08 17:14, pirms 10 gadiem
Būs interesanti paskatīties kā mūsu seniori varēs izturēt ātrumu!
, 2014-01-08 20:25, pirms 10 gadiem
ritenis rakstīja: Aizsargu līnija mums būs olimpiskā līmenī, bet par uzbrucējiem to nevar teikt
Uzbrukums Olimpiādēs līdz šim tik augstā līmenī mums nav bijis. Netici - salīdzini sastāvus.

Varbūt var salīdzināt ar Soltleiku, taču padomju kadri jau bija pāri karjeras pīķim un mūs vācieši izšķirošajā spēlē vienkārši fiziski nospieda.

Šoreiz neesam pensionāri, ne arī liliputi un līmenis visās pozīcijās ir labs, pieņemot, ka vārtsargi būs stabili.

Tik labs sastāvs mums var nebūt vēl diezgan ilgi, ja domājam par nākotni.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.