Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulim -2 "Admiral" uzvarā pār Kuldas "Kunlun", Ābols apsola revanšēties "Avangard"

Bārtulim -2 "Admiral" uzvarā pār Kuldas "Kunlun", Ābols apsola revanšēties "Avangard"
Oskars Bārtulis
Foto: Vladislavs Proškins/f64

Šovakar neviens no latviešu hokejistiem neatzīmējās ar rezultativitāti Kontinentālajā hokeja līgā (KHL). Piecās no septiņām spēlēm uzvarētājkomanda guva četrus vārtus

Rīta spēlē Vladivostokas „Admiral” savā laukumā apspēlēja „Kunlun RS” ar 4:2. Uzvarētāju rindās gandrīz 20 minūtes laukumā pavadīja komandas kapteinis Oskars Bārtulis, kurš kopa ar vēl diviem komandas biedriem maču pabeidza ar lietderības koeficientu -2, kas ir sliktākais rādītājs visā komandā. Ķīnas vienības sastāva 16:42 minūtes laukumā pavadīja aizsargs Artūrs Kulda, kurš vienu reizi meta pa vārtiem un lietderība -1.

Arta Ābola un Viktora Ignatjeva trenētā Toljati „Lada” ar 2:4 piekāpās Omskas „Avangard”. Vēl desmit minūtes līdz spēles beigām rezultāts bija 2:2, taču Maksims Čudinovs un Junass Aneļovs nodrošināja uzvaru vienai no Austrumu konferences labākajām komandām. Pēcspēles preses konferencē Artis Ābols apsolīja, ka savās mājās „Lada” apspēlēs „Avangard”. Kristaps Sotnieks turpina ārstēt savainojumu, pēdējo reizi aizsargs piedalījās mačā 12. oktobrī.

Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas „Torpedo” ar 4:1 sakāva Podoļskas „Vityaz”. Kaspars Daugaviņš spēli uzsaka starta pieciniekā, ar rezultativitātes punktiem neatzīmējās, bet viņam atvēlētajās 18:15 minūtēs trīs reizes meta pa vārtiem un uzvarēja sešus no 11 iemetieniem.

Maskavas „Dynamo” izbraukumā ar 1:0 apspēlēja Helsinku „Jokerit”. Mārtiņš Karsums laukuma pavadīja 16:24 minūtes, pielietoja vienu spēka paņēmienu un bloķēja vienu metienu, ka arī uzvarēja četrus no sešiem iemetieniem.

KHL spēles, 7. decembris

SpēleRezultāts
Admiral – Kunlun4:2
Avangard – Lada4:2
Yugra – Avtomobilist0:4
Torpedo – Vityaz4:1
Jokerit – Dynamo (Maskava)0:1
Severstal – Slovan5:3
Spartak – CSKA0:4

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...