Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Maskavas ''Dinamo'' pārspēj ''AK Bars''

Arvis Cimermanis
Arvis Cimermanis

Maskavas ''Dinamo'' pārspēj ''AK Bars''
Maskavas ''Dinamo'' hokejisti
Foto: dynamo.ru.

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē uzvaru izcīnīja Maskavas ''Dinamo'' hokejisti, kas savā laukumā ar 4:2 pārspēja pagājušā gada čempionus Kazaņas ''AK Bars''. Citā spēlē Minskas ''Dinamo'' ar rezultātu 4:2 pārspēja Toljati ''Lada''.

Šodien Maskavas ''Dinamo'' savā laukumā uzņēma pagājušā gada čempionus Kazaņas ''AK Bars''. Interesanti, ka Maskavas ''Dinamo'' hokejistiem un treneriem uz šo maču nācās doties ar metro, jo komandas autobuss iekļuva sastrēgumā. Turpretim ''AK Bars'' hokejistiem problēmas ar nokļūšanu spēles norises vietā nav bijušas.

Spēles pirmajā trešdaļā neliels pārsvars bija ''Dinamo'' hokejistiem, par to liecina arī metienu attiecība (13:7), taču nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās, un pirmā trešdaļa noslēdzās neizšķirti 0:0.

Otrās trešdaļas piektajā minūtē ''AK Bars'' hokejistiem izdevās izvirzīties vadībā, kad vārtus guva Dmitrijs Kazionovs. Tomēr viesi atradās vadībā vien trīs minūtes, jo Vitālijs Jačmeņovs, spēlējot skaitliskajā vairākumā, panāca izlīdzinājumu. Arī neizšķirts ilgi nesaglabājās, jo jau pēc divām ar pus minūtēm Kazaņas hokejisti atguva vadību spēlē. Vārtus, spēlējot skaitliskajā vairākumā, guva Jarko Immonens. Otrā trešdaļa noslēdzās ar minimālu ''AK Bars'' pārsvaru 2:1.

Trešās trešdaļas sākumā ''Dinamo'' zviedru uzbrucējs Linus Umarks rezultātu izlīdzināja, panākot 2:2. Sešas minūtes līdz pamatlaika beigām tiesnesis nozīmēja soda metienu uz ''Dinamo'' vārtiem, taču Jarko Immonens to nerealizēja. Minūti vēlāk Maskavas ''Dinamo'' izdevās izvirzīties vadībā, kad vairākumā savus otros vārtus spēlē guva Linus Umarks, panākot 3:2 Maskavas kluba labā. Uzreiz pēc zaudētajiem vārtiem ''AK Bars'' hokejistiem bija iespēja spēlēt skaitliskajā vairākumā un rezultātu izlīdzināt, taču notika pretējais, jo vārtus mazākumā guva ''Dinamo'' zviedru uzbrucējs Matiass Veinhandls, panākot spēles gala rezultātu 4:2 Maskavas ''Dinamo'' labā.

Citā spēlē Kaspara Saulieša pārstāvētais Minskas ''Dinamo'' savā laukumā ar rezultātu 4:2 pārspēja Tojati ''Lada'' hokejistus. Kaspars Saulietis šajā mačā nav piedalījies.

KHL 7. decembris

KomandasRezultāts
Metallurg Mg – Avangard5:2
Avtomobilist – Salavat Yulaev4:3
Traktor – Barys2:4
Vityaz – CSKA1:2
SKA – Torpedo5:1
Dinamo M – AK Bars4:2
Dinamo Mn – Lada4:2
Dinamo R – Neftekhimik6:3

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-07 21:37, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Ja man būtu teikšana, skandināvu maiņa nedeformētā sastāvā spēlētu All-Star maČā vnk fantastika
PČ viņi stabili spēlēs šādā sastāvā, OS gan nē, man tā liekas! Uz OS neviens no viņiem netiks, varbūt vienīgi Veinhandls!

     [+] [-]

, 2009-12-07 21:38, pirms 14 gadiem
Maskavas Dinamo savā laukumā vienmēr ir spēks!
Es teiktu, ka AK Bars aizstāvēt titulu būs grūti, pat nereāli! Šobrīd tiešām ir labākas komandas KHL un ne viena vien!

     [+] [-]

, 2009-12-07 21:41, pirms 14 gadiem
Pīters Pens rakstīja: Maskavas Dinamo savā laukumā vienmēr ir spēks!
Es teiktu, ka AK Bars aizstāvēt titulu būs grūti, pat nereāli! Šobrīd tiešām ir labākas komandas KHL un ne viena vien!
Būsim konkrētāki! 12 komandas ir labākas par Ak Bars šobrīd!

  +2 [+] [-]

, 2009-12-07 22:01, pirms 14 gadiem
zzeel ka Minska nezaudeeja Ladai

     [+] [-]

, 2009-12-07 22:02, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Ja man būtu teikšana, skandināvu maiņa nedeformētā sastāvā spēlētu All-Star maČā vnk fantastika
man ar patīk savienojums weinhambls-omarks, tapēc es par viņiem nobalsoju, kā trešo pieliekot hossu, bet ja būs maiņa omarks-weinhambls-hossa, un viņi labi nospēlēs all starā, tad maskavas din mums hossu atņems Maskavas Din. malači! šis klubs man simpatizē aizvien vairāk. par ak bars nu... nezinu kas ar viņiem, tomēr es neuzticos viņu bezspēkam. tomār tā nevar būt, ka bija čempioni un ir... domāju,k ka varētu būt omskas variants. visu sezonu guļ un pirmajā play off kārtā apspēlē neapstādināmo UFU

  -1 [+] [-]

, 2009-12-07 22:02, pirms 14 gadiem
sūdīgi (ka Barsi zaudēja)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-07 22:56, pirms 14 gadiem
Žēl ka Kaspars pēdējā laikā vairāk nespēlē nekā spēlē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-07 23:13, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Jā, mani tas arī mazliet izbrīna, jo pēdēja laikā šķita, ka viņš ir ieņēmis stabilu vietu komandā. Pat rezultivitāte bija normāla.
Izbrīnīts es vairāk biju kad viņš turējās komandā, tad pie Andrijevska pat uz pusotru spēli uzskrēja uz pirmo maiņu un pēkšņi čušš...lai gan loģiski - uzradās Antoņenko, izveseļojās Plets, Hjūvinens, no Gomeļas Andrijevskis savāca Kočetkovu...+baltkrievu treneris tomēr grib sastāvā vietas atvēlēt arī tautiešiem un vietas sastāvā ir tik cik ir...
Bet uz šahtu ar nesūta, tātad rēķinās

  +1 [+] [-]

, 2009-12-07 23:33, pirms 14 gadiem
vēl joprojām neesmu sapratis kapēc, raksta beigās netiek ielikta tabula??? labi ne pie katra raksta, bet nu tas būtu ļoti noderīgi...ir kaut kāds aizliegums, slinkums vai vnk nav ienācis prātā?