Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Barys'' uzvar un tuvojas Ābola, Sotnieka un Masaļska ''Lada''

Krišs Upenieks

''Barys'' uzvar un tuvojas Ābola, Sotnieka un Masaļska ''Lada''
Foto: hcbarys.kz

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas ietvaros šovakar aizvadīta viena spēle, kurā Astanas ''Barys'' neielaida vārtus spēlē pret Zagrebas ''Medveščak'' un uzvarēja ar rezultātu 2:0.

Mača pirmajā periodā laukumā bija līdzīga cīņa, taču daudz momentu nebija, un pēc 20 minūtēm rezultāta tablo vēstīja bezvārtu neizšķirtu 0:0. 22. minūtē Kazahstānas klubu vadībā izvirzīja ilggadējais komandas hokejists Romāns Savčenko - ar minimālu 1:0 ''Barys'' pārsvaru arī noslēdzās spēles otrā trešdaļa.

Pēdējās 20 minūtēs aktīvāk uzbruka Zagrebas hokejisti, kuri izdarīja 13 metienus, bet stabilu sniegumu turpināja demonstrēt mājinieku vārtsargs Henriks Karlsons. Izskaņā ''Medveščak'' vairāki noraidījumi, un sekundi pirms beigām Martins Santpjērs ripu ieraidīja tukšos vārtos - 2:0.

Turnīra tabulā Astanas klubs tagad 34 punktiem 25 spēlēs ierindojas devītajā vietā Austrumu konferencē, bet tikai divu punktu attālumā ir Arta Ābola, Kristapa Sotnieka un Edgara Masaļska Toljati ''Lada''. Rietumos pārliecinoša pastarīte ir Rīgas ''Dinamo'', kas iekrājusi 18 punktus un no 13. vietā esošās Zagrebas komandas atpaliek 14 punktus.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...