Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ābolam un Sotniekam Astanā devītā uzvara sezonā

Andrejs Siliņš

Ābolam un Sotniekam Astanā devītā uzvara sezonā
Kristaps Sotnieks
Foto: hclada.ru

Arta Ābola trenētā Toljati "Lada", ko pārstāv latviešu aizsargs Kristaps Sotnieks, piektdien izcīnīja devīto uzvaru jaunajā Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) sezonā, ar rezultātu 4:2 izbraukumā apspēlējot Astanas "Barys".

"Lada" šodien aizvadīja pēdējo spēli trīs izbraukuma maču tūrē un izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas. 12. minūtē Ņikita Filatovs izvirzīja viesus vadībā, bet, tuvojoties otrās trešdaļas vidum, "Lada" Jefima Gurkina personā panāca jau 2:0. Lai gan vienus vārtus mājinieki atguva pēc pāris minūtēm, neilgi pirms otrā perioda beigām "Lada" divu minūšu laikā guva divus vārtus pēc kārtas, panākot jau 4:1.

"Barys" nomainīja vārtsargus un pēdējā trešdaļā izdarīja milzīgu spiedienu uz Toljati vārtiem (metienu attiecība pēdējā trešdaļā - 15:1). Vienus vārtus atgūt sanāca, tomēr neko vairāk, un "Lada" svinēja otro uzvaru pēc kārtas, devīto kopumā šajā sezonā un septīto pamatlaikā - 4:2.

Filatovs šajā mačā guva divus vārtus un šajā sezonā viņam jau septiņi precīzi raidījumi, bet Kristaps Sotnieks laukumā bija 23 minūtes un 37 sekundes, izdarīja divus metienus pa vārtiem un veica divus spēka paņēmienus. Edgars Masaļskis nebija pieteikts mačam.

Turpinājumā "Lada" atgriezīsies Toljati, kur aizvadīs trīs spēles pēc kārtas. Pirmā no tām otrdien pret debitanti Pekinas "Kunlun Red Star". Vēlāk jāuzņem Habarovskas "Amur" un Oskara Bārtuļa Vladivostokas "Admiral".

KHL regulārā sezona, 7. oktobris

SpēleRezultāts
Barys - Lada2:4
Avtomobilist - Neftekhimik
Yugra - Ak Bars

     [+] [-]

, 2016-10-07 19:22, pirms 8 gadiem
Cik var likt vienu un to pašu Sotnieka bildi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja