Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

CSKA noslēdz līgumu ar Pīlstrēmu, SKA vienojas ar Voinovu

Rolands Eliņš

CSKA noslēdz līgumu ar Pīlstrēmu, SKA vienojas ar Voinovu
Treneris Oļegs Znaroks treniņā kopā ar Vjačeslavu Voinovu
Foto: Artyom Korotayev/TASS/Scanpix

KHL komandas Maskavas CSKA oficiāli piesaistījusi sesto leģionāru savam sastāvam, proti, somu uzbrucēju Anti Pīlstrēmu, savukārt Sanktpēterburgas SKA gaida pēdējo formalitāšu nokārtošanos, lai varētu parakstīt līgumu ar Vjačeslavu Voinovu. Tiek baumots, ka tajā varētu būt ierakstīta summa 3.5 miljonu eiro vērtībā.

30 gadus vecais Somijas uzbrucējs Anti Pīlstrēms šoruden piedalījās Kolumbusas "Blue Jackets" treniņnometnē NHL, taču līguma piedāvājumu nesagaidīja un sastāvā neiekļuva. Somijas prese vēstīja, ka viņš atgriezīsies KHL un līgas oficiālā mājaslapa šodien paziņoja par līguma noslēgšanu. Pīlstrēms vienošanos ar CSKA panācis līdz šīs sezonas beigām.

Pīlstrēms, kurš iepriekš aizvadīja vairākas sezonas kopā ar Artūru Kuldu Ufas "Salavat Yulaev" sastāvā, Maskavā kļūs par sesto leģionāru komandas pieteikumā. Atsevišķai spēlei gan var pieteikt tikai piecus ārzemju hokejistus, taču līdz ar ceturto oktobri spēkā stājies noteikums, kas ļauj kopējā pieteikumā iekļaut sesto leģionāru.

Pīlstrēms savā karjerā aizvadījis 54 spēles NHL un pārstāvējis Somijas izlasi gan olimpiskajās spēlēs, gan vairākos pasaules čempionātos. Savā iepriekšējā sezonā Ufā viņš 60 spēlēs guva 28 punktus.

Savukārt Sanktpēterburgas SKA rindās kuru katru brīdī tiks pieteiks bēdīgi slavenais aizsargs Vjačeslavs Voinovs, kuram ar skandālu nācās aiziet no NHL kluba Losandželosas "Kings". SKA valdes direktors Aleksandrs Medvedevs medijiem pavēstījis, ka Voinovs jau ir Sanktpēterburgā un par līguma nosacījumiem ar klubu vienojies, taču oficiālas vienošanās noslēgšanu kavē nesaņemtā pāreju karte no NHL.

Portāls "Hockeypravda.ru", atsaucoties uz situāciju pārzinošu, bet anonīmu avotu, vēsta, ka Voinovs panācis vienošanos par līgumu ar SKA uz trim gadiem. Katrā sezonā viņš saņemtu 3,5 miljonus eiro, kas līguma kopējo summu paceltu virs desmit miljoniem eiro.

Tiesības uz Voinovu šobrīd gan pieder KHL klubam Čeļabinskas "Traktor", taču Medvedevs apgalvo, ka arī ar "Traktor" jau panākta vienošanās par maiņas darījumu. "Situācija vispār ir visai dīvaina," atzina Medvedevs. "Voinova pāreju karte vēl nav saņemta, turklāt algu viņš vairs nesaņem. Nezinu, kad Voinovs vispār varēs atgriezties ASV un kāda vīza viņam tad būs nepieciešama. Cik saprotu, kāds ir pieļāvis kļūdu. Tā jau ir Voinova aģenta un kluba atbildība. Mūsu juristi šobrīd strādā un sazinās ar IIHF un "Kings", lai saprastu situāciju."

Jāatgādina, ka Voinovs šovasar Amerikā izcieta cietumsodu par sievas piekaušanu un tika atbrīvots pēc 45 dienām. Pēc tam septembra vidu Voinovs paziņoja par "Kings" komandas atstāšanu un atgriešanos Krievijā, lai arī viņam ar NHL komandu vēl bija līgums uz četrām sezonām. Tiesa, arī "Kings" pati jau bija noskaņojusies šo līgumu lauzt.

Izmantotie resursi:
Войнов заработает в СКА 4 млн. $ за сезон
Хоккей России и мира: новости онлайн, фото,...
Трансферные новости 6-7 октября : Новости :...

  +3 [+] [-]

, 2015-10-07 13:30, pirms 9 gadiem

  -1 [+] [-]

, 2015-10-07 13:38, pirms 9 gadiem
purva_velns rakstīja: Tiešām? Ciska gan raksta ko citu
http://rsport.ru/hockey/20151007/869636909.html
+1 i pat CSKA sātys lopa naroksta par leiguma nūsleigšonu ar Pilstrēmu, partū puoragri vel roksts ir izveiduots par itū temu...
Профессиональный Хоккейный Клуб ЦСКА

Kas attīcuos par Voinovu, tod nikaida leigumu vel nav ar Ska, autor esi uzmaneiguoks, palosi tī ir labi raksteits, ka leigums ar Voinovu tiks nūslāgts piec transferu kartys īgūšonys nu NHL, partū vel nikaida leiguma ar Voinovu nav i navar pat vel byut, jū Traktor klubs vel nav atdevs spieleituoja tīseibys iz Voinovu SKA..
Источник: договор по Войнову будет подписан...

Tai kai itys roksts ir šaids taids jū vel nav officiāli ni leigumu ni pazinuojumu, nu klubu pusem gon nu SKA, gon nu CSKA, partū puoragri itys roksts ir vel izveiduots...

  -1 [+] [-]

, 2015-10-07 14:31, pirms 9 gadiem
Tagat officiāli Pilstrems ir CSKA, KHL leiga ir pazynuojusi par puoreju. leigums nūslagts iz vīnu sezonu...
Трансферные новости 6-7 октября : Новости :...

     [+] [-]

, 2015-10-07 16:28, pirms 9 gadiem
L@tgols rakstīja: Tagat officiāli Pilstrems ir CSKA, KHL leiga ir pazynuojusi par puoreju. leigums nūslagts iz vīnu sezonu...
http://www.khl.ru/news/2015/10/07/237631.html
laužas kā jaunas meitenes

  -1 [+] [-]

, 2015-10-07 16:42, pirms 9 gadiem
Voinovs varēja pagaidīt un atkal spēlēt NHL. Vecis nesaprot kur nokļuvis.

     [+] [-]

, 2015-10-07 17:28, pirms 9 gadiem
girgersons rakstīja: Voinovs varēja pagaidīt un atkal spēlēt NHL. Vecis nesaprot kur nokļuvis.
4 miljoni par puorys mienesu dorbu ir golvenī īmasli parkū Voinovs grib spieluot SKA, pluss dabuot atpakal spielys ritmu un praksi, lau jau nuokom sezon acagrīztu NHL.. Eisi sokokūt Voinovam itei sezona byus kai haltura aba lobs pīpelneisonuos veids, lai kompenceitu, kaut daļu pazaudeituos naudys, kuru zaudieja jū Kings atlaide jū...

     [+] [-]

, 2015-10-07 18:01, pirms 9 gadiem
Р. Ротенберг: Войнов на сегодня является...

Kontrakta ar Voinovu navā i veļ kaidu laiku nabyus, vokur vysu Rotenbergs siutaceju izstuosta..