Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Rainers1999

KHL paziņo nedēļas spēlētājus, Radulovs - labākais uzbrucējs

KHL paziņo nedēļas spēlētājus, Radulovs - labākais uzbrucējs
Aleksandrs Radulovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) piektās nedēļas labākajiem spēlētājiem atzīti vārtsargs Vitālijs Kovaļs, aizsargs Artjoms Zemčonoks un uzbrucējs Aleksandrs Radulovs.

Par nedēļas labāko vārtsargu ir atzīts Vitālijs Kovaļs, kurš pārstāv Ufas "Salavat Julev" vienību. No trijām spēlēm divās viņš savu cietoksni nosargāja neieņemtu, kopumā atvairīja 98,82% pretinieku metienu un vidēji mačā ielaida 0,33 vārtus.

Tikmēr par aizvadītās nedēļas labāko aizsargu atzīts Vladivostokas "Amiral" komandas hokejists Artjoms Zemčonoks, kurš trijos mačos guva vienus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu (+5).

Nedēļas labākais uzbrucējs ir Maskavas CSKA līderis Aleksandrs Radulovs. Trijās spēlēs viņš nopelnīja 7 (5+2) rezultativitātes punktus un pozitīvu lietderības koeficientu (+3).

Savukārt par piektās nedēļas labāko jauno spēlētāju pasludināts Hantimansijskas "Jugra" uzbrucējs Daniļs Romncevs, viņš trīs spēļu laikā tika pie diviem vārtu guvumiem un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu (+3).

Izmantotie resursi:
Лучшие хоккеисты пятой игровой недели :...


Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.