Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsuma un Daugaviņa "Spartak" piedzīvo zaudējumu pret "Kunlun"

Karsuma un Daugaviņa "Spartak" piedzīvo zaudējumu pret "Kunlun"
Kaspars Daugaviņš
Foto: spartak.ru

Latviešu hokejistu Kaspara Daugaviņa un Martiņa Karsuma Maskavas „Spartak” savā laukumā nespēja tikt galā ar Ķīnas „Kunlun”, zaudējot ar 1:2. Neviens no latviešiem punktus neguva.

Maskavas „Spartak” ar 1:2 piekāpās Ķīnas „Kunlun”. Latviešu uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš spēlēja maskaviešu otrajā maiņā kopā ar Robinu Hanzlu, izveidoja vairākus momentus pie „Kunlun” vārtiem, taču nevienu neizmantoja. Daugaviņš laukumā pavadīja 19:57, izdarot divus metienus pa vārtiem un vienu bloķējot, bet Karsums tika pie 13:57 minūtēm uz ledus, kuru laikā izradīja vienu metienu, vienu bloķēja un pielietoja divus spēka paņēmienus. „Spartak” tās bija pirmais zaudējums šosezon. Pagaidām gan Daugaviņš, gan Karsums atzīmējās ar vienu vārtu šajā sezonā.

Helsinku „Jokerit” izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, viegli apspēlējot Vladivostokas „Admiral” ar 4:1. Latvijas izlases vārtsargs Jānis Kalniņš šodien palika rezervē, bet viņa kolēģis amerikānis Raiens Zapolskis atvairīja 34 no 35 metieniem.

Minskas „Dinamo” joprojām nespēj uzvarēt, zaudējot trešo spēli pēc kārtas, un otro – ar vienu vārtu starpību. Šoreiz Gordija Duajera vadītā komanda piekāpās Ņižņekamsas „Neftekhimik” ar 1:2. Astanas „Barys” ļoti labā līmenī nospēlēja pret „Ak Bars”, taču cieta zaudējumu – 3:4, bet Ņižņijnovgorodas „Torpedo” svinēja trešo uzvaru pēc kārtas, uzvarot „Vityaz” ar 4:1.

KHL spēles, 7. septembris

KomandasRez.
Jokerit – Admiral4:1
Ak Bars – Barys4:3
Neftekhimik – Dinamo (Minska)2:1
Torpedo – Vityaz4:1
Spartak – Kunlun1:2
Sochi – Amur4:1

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +1 [+] [-]

, 2018-09-08 00:33, pirms 6 gadiem
Konstantīn, paldies par rakstu!
Neliela piebilde : Pagaidām gan Daugaviņš, gan Karsums atzīmējušies ar vieniem vārtiem šajā sezonā!

  -1 [+] [-]

, 2018-09-08 07:25, pirms 6 gadiem
Uz jauno gadu abi latvieši būs brīvi un viņu vietā citi leģionāri.(prognoze)