Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Moss nepārspēts jau sešus periodus

Moss nepārspēts jau sešus periodus
Taileru Mosu šosezon pārspējuši vien
Rīga "Dinamo" hokejisti.
Foto: ITAR-TASS

Kontinentālajā Hokejā Līgā (KHL) šodien tika izspēlētas 11 spēles. Pie otrās uzvaras ar 1:0 tikusi Habarovskas komanda "Amur", kuras vārtus teicami sargājis Tailers Moss. Georgija Pujaca klubam "Lada" šodien neveiksme.

Par Rīgas „Dinamo” zaudējumu „Sibir” komandai spēles pagarinājumā (1:2) eSports.lv jau ziņoja, taču Kontinentālajā Hokeja Līgā (KHL) šodien tika izspēlētas vēl desmit spēles.

Harlamova divīzijā, kurā spēlē arī Latvijas klubs, pirmo zaudējumu piedzīvoja Latvijas izlases hokejista Georgija Pujaca pārstāvētais klubs Totjati „Lada”. Viņi savā laukumā ar 1:2 piekāpās Omskas klubam „Avangard”. Interesanti, ka Omskas komandai, kuras sastāvā spēlē arī Jaromirs Jāgrs, šī bija tikai pirmā uzvara un pirmie punkti turnīrā. Pujacs šajā spēlē palika bez rezultativitātes punktiem, bet divās iepriekšējās bija guvis trīs vārtus, kas joprojām ir labākais rādītājs komandā. Pie uzvaras šajā divīzijā tika arī Habarovskas klubs „Amur”, kuri jau otro spēli pēc kārtas svinēja uzvaru ar 1:0 – šoreiz pār Minskas dinamiešiem. Tailers Moss savus vārtus neskartus nosargājis jau divus mačus pēc kārtas.

Spraigs mačs izvērtās arī Oļega Znaroka vadītajai komandai „HC MVD”. Pēc diviem periodiem esot vadībā ar 2:0, mājinieki tomēr nespēja nosargāt pārsvaru pār Maskavas „Spartak” - izlīdzinājumu viesi guva nepilnu minūti pirms mača beigām. Papildlaikā vārti netika gūti, bet „bullīšos” veiksme uzsmaidīja mājiniekiem.

Bez punktu zaudējumiem turnīrā cīnās vairs divas komandas – „AK Bars” un "Salavat Yulaev", lai gan pirmie šodien bija ļoti tuvu pirmo punktu zaudējumam – uzvaras vārtus pret Astanas „Barys” mājinieki guva tikai 34 sekundes pirms mača beigām.

Hokejs.
KHL.
7. septembra spēļu rezultāti.

Novosibirskas "Sibir" - Rīgas "Dinamo" 2:1 (pag.)
Habarovskas "Amur" - Minskas "Dinamo" 1:0
Novokuzņeckas "Metallurg" - Maskavas "Dinamo" 2:4
Ufas "Salavat Yulaev" - Čerepovecas "Severstal" 5:2
Toljati "Lada" - Omskas "Avangard" 1:2
Maskavas apgabala "HC MVD" - Maskavas "Spartak" 3:2 (pēcsp. met.)
Maskavas "CSKA" - Maskavas apgabala "Atlant" 0:2
Ņižņekamskas "Neftekhimik" - Voskresenskas "Khimik" 1:2
Čeļabinskas "Traktor" - Sanktpēterburgas "SKA" 3:4 (pēcsp. met.)
Kazaņas "AK Bars" - Astanas "Barys" 3:2
Ņižņijnovgorodas "Torpedo" - Čehovas "Vityaz" 5:3

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2008-09-07 18:44, pirms 16 gadiem
Prieks, ka mūsējie to darīja tik bieži!
, 2008-09-07 18:46, pirms 16 gadiem
Man ir jautajums, kuraa saitaa var redzeet KHL tabulas, kas apdeitotos uzreiz pec speleem? khl.ru bremzee, dinamoriga.lv veel vairaak, eurosport maajslapaa vispar nepareizi dati.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-09-07 19:04, pirms 16 gadiem
hawk.ru tin uz leju tur ir tabula
, 2008-09-07 19:24, pirms 16 gadiem
khl.ru - skaties cik uziet
, 2008-09-07 19:28, pirms 16 gadiem
Dinamo labi uztrenējuši Mosu.....
, 2008-09-07 20:10, pirms 16 gadiem
Ilgi vinjiem ta neveiksies krievu komandaam tachu legionaru vartsargs var stavet tikai 50proc regularas speles un 75playoffos takaa driz bus jasaak 2 vartsargam stavet un tad buss kasieni
, 2008-09-07 20:37, pirms 16 gadiem
Iespeja nobalsot par pirmā apļa vertigāko KHL 3. no augšas Pujacs sport-express.ru
, 2008-09-07 21:00, pirms 16 gadiem
MKoncis rakstīja: Ilgi vinjiem ta neveiksies krievu komandaam tachu legionaru vartsargs var stavet tikai 50proc regularas speles un 75playoffos takaa driz bus jasaak 2 vartsargam stavet un tad buss kasieni


Gadījumā ne 60%? Liekas, ka pēc tam šos procentus bišķīt samainīja...
, 2008-09-07 21:27, pirms 16 gadiem
MKoncis rakstīja: Ilgi vinjiem ta neveiksies krievu komandaam tachu legionaru vartsargs var stavet tikai 50proc regularas speles un 75playoffos takaa driz bus jasaak 2 vartsargam stavet un tad buss kasieni


Vai tad Mossam jau nav izkārtota Krievijas pilsonība? amurteam.ru
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.