Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Līdz šim apmaksātākais aizsargs Antipins pārceļas uz SKA

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Līdz šim apmaksātākais aizsargs Antipins pārceļas uz SKA
Viktors Antipins. Foto: Imago Sport/Scanpix

Divkārtējais Gagarina kausa ieguvējs Viktors Antipins bija atalgotākais KHL aizsargs, taču šajā līgā nupat aizvadīja sliktāko sezonu karjerā. Tagad šis hokejists pārceļas uz Sanktpēterburgas SKA, šodien informē Krievijas otrās lielākās pilsētas klubs. Līgums noslēgts uz diviem gadiem.

Kā jau ziņots, Antipins nepiekrita algas samazinājumam un neparakstīja jaunu līgumu ar Magņitogorskas "Metallurg", kļūstot par brīvo aģentu.

Drīzumā parādīsies neoficiāla informācija par Antipina algu Sanktpēterburgas SKA, taču ir skaidrs, ka atalgojums būs mazāks nekā viņa iepriekšējā klubā. Jaunajos algu griestu apstākļos bagātajiem klubiem jādomā, kā iekļauties noteiktajā limitā.

Viktors Antipins: "Ilgi spēlēju "Metallurg", nav viegli pārcelties. Pēdējās sezonas "Magņitkai" bija neveiksmīgas, vadība izlēma kaut ko pamainīt, arī es vēlos attīstīties. Viens no galvenajiem iemesliem pārejai uz SKA - iespēja pacīnīties par Gagarina kausu. Šeit arēnā atmosfēra ir lieliska, no tribīnēm gūsti spēku arī tad, ja esi pretinieks."

Magņitogorskas hokeja audzēknis karjeras laikā viņš pārstāvējis tikai divas komandas - "Metallurg" un Bufalo "Sabres", kur spēlēja 2017.-2018. gada sezonā. Viņam neizdevās iekļauties Ziemeļamerikas hokejā, tāpēc aizsargs izlēma doties mājās. Antipins ir divkārtējs Gagarina kausa ieguvējs (2014, 2016). Rezultatīvākajā sezonā viņš izcēlies ar 35 punktiem, tas notika pirms došanās uz Bufalo. Aizvadītā sezona bija sliktākā viņa KHL karjerā - 19 punkti 65 spēlēs un zaudējums Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā.

Antipins nebija Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajās izlasēs, kas izcīnīja 2014. gada PČ zeltu un 2108. gada OS zeltu. Viņa krājumā ir sudrabs un divas bronzas pasaules čempionātā.

Apmaksātākie aizsargi KHL aizvadītajā sezonā

#SpēlētājsKomandaMiljoni eiro
1.Viktors AntipinsMetallurg1.77
2.Bodans KiseļevičsCSKA1.41
3.Aleksejs JemeļinsAvangard1.27
3.Ņikita ŅesterovsCSKA1.27
3.Kodijs FransonsAvangard1.27
6.Mets RobinsonsCSKA1.20
7.Filips LarsensSalavat Yulaev1.13
8.Igors OžiganovsAk Bars1.06

Izmantotie resursi:
sport-express.ru
ska.ru

  +1 [+] [-]

, 2020-05-07 15:49, pirms 4 gadiem
what ze fāk.. Es domāju, ka Ališauskas ir vismaz top10 apmaksātajos

     [+] [-]

, 2020-05-07 20:04, pirms 4 gadiem
Number 0 rakstīja: what ze fāk.. Es domāju, ka Ališauskas ir vismaz top10 apmaksātajos
9. vietā viņš ir 1.05m