Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Kalniņa komandai pievienosies Zviedrijas vārtsargs Lindbeks un "Torpedo" līderis

Kalniņa komandai pievienosies Zviedrijas vārtsargs Lindbeks un "Torpedo" līderis
Annešs Lindbeks. Foto: Tass/Scanpix

Krievijas sporta medijs „Championat” vēsta, ka hokejisti Annešs Lindbeks un Džordans Šrēders atstās Ņižņijnovgorodas „Torpedo” vienību un pievienosies Helsinku „Jokerit”.

Par divu spēlētāju gaidāmo pievienošanos „Jokerit” vienībai „Championat” ziņo, atsaucoties uz saviem avotiem. Tiek norādīts, ka „Jokerit” sastāvu atstās somu vārtsargs Anti Niemi. Pazīstamais somu vārtsargs šosezon gan tik un tā lielākoties bija otrā vārtsarga lomā aiz Jāņa Kalniņa.

Kalniņš aizvadītajā sezonā piedalījās 47 spēlēs un bija komandas pirmais vārtsargs arī izslēgšanas spēlēs. Kalniņam šosezon bija iespaidīga statistika, kļūstot par sezonas uzvarām bagātāko vārtsargu, atvairot 92% pretinieku metienu un vidēji spēlē ielaižot tikai 2.14 vārtus. Viņam ir līgums ar „Jokerit” arī uz nākamo gadu.

Iepriekš kopā ar Kalniņu „Jokerit” vārtsargu līniju veidoja Anti Niemi, bet viņa vietā komandā ieradīsies cits vārtsargs ar visnotaļ plašu NHL pieredzi – 31 gadu vecais Annešs Lindbeks. Viņš Ziemeļamerikā pavadīja vairākas sezonas, pārstāvot „Predators”, „Lightning”, „Stars”, „Sabres” un „Coyotes” vienības un kopā aizvadot 130 NHL spēles.
Lindbeks iepriekšējā sezonā debitēja KHL. Viņš „Torpedo” vārtos stājās 36 spēlēs, atvairot 92.3% pretinieku metienu un vidēji ielaižot 2.39 vārtus.

Kopā ar Lindbeku uz Helsinkiem pošas arī amerikānis Džordans Šrēders, ziņo „Championat”. Šrēders šosezon bija rezultatīvākais „Torpedo” spēlētājs, savā KHL debijas sezonā 60 mačos savācot 41 punktu. 29 gadus vecais uzbrucējs pirms tam balansēja uz NHL un AHL robežas. NHL viņš aizvadīja 165 spēles, tiekot pie 42 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...


, 2020-04-08 06:07, pirms 4 gadiem
Atkal Jānim nekas netiek garantēts. Viss jāizcīna no jauna, jo šaubos, ka Lindbeks ņemts par otro numuru.
, 2020-04-08 06:32, pirms 4 gadiem
Annešš molodčiks! Būs teicams konkurents Jānešam Kalniņešam!
, 2020-04-08 10:09, pirms 4 gadiem
tad Niemi - kandidāts uz DR, citur viņu nrņems
, 2020-04-08 12:17, pirms 4 gadiem
Daniel rakstīja: tad Niemi - kandidāts uz DR, citur viņu nrņems
sportexpres saka ka niemi visticimak paries uz SKA vai LOKO
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.