Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra pēc 0-3: "Šādos mačos un šādās sērijās tiesneši spēlē lielu lomu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Skudra pēc 0-3: "Šādos mačos un šādās sērijās tiesneši spēlē lielu lomu"
Pēteris Skudra
Foto: hctorpedo.ru

Latvijas izlases kapteiņa Kaspara Daugaviņa pārstāvētais Kontinentālās hokeja līgas klubs Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vakar savā laukumā ar 2:3 pagarinājumā piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv", pirmās kārtas sērijā nonākot bezdibeņa malā – 0-3.

"Jā, mūs beigās pievīla disciplīna. Un, protams, pāris rikošeti arī nepalīdzēja. Bija diezgan līdzīga cīņa," teica laukuma saimnieku galvenais treneris Pēteris Skudra. "Protams, par spēles sākumu ir pāris jautājumi tiesnešiem – tīrs sitiens ar celi, augstu pacelta nūju. Tādos mačos un tādās sērijās tas spēlē nozīmīgu lomu."

"Rodas diezgan daudz jautājumu. Spēle ir ātra, katrā epizodē notiek cīņa, un skaidrs, ka kļūdas gadīsies," teica Skudra. "Neteiktu, ka mēs mazākumā nenostrādājām. Tā vienkārši notiek. Pretinieks bija agresīvs, izdarīja metienus, un – divi rikošeti, divi vārti."

"Bija līdzīga un asa cīņa. Daudz noraidījumu. Vairākumā guvām visus vārtus, un tieši tas izšķīra spēles likteni," teica Jaroslavļas "Lokomotiv" galvenais treneris Dmitrijs Kvartaļnovs, kurš izcēla ceturtās maiņas pienesumu uzvarā. "Arī trešajā trešdaļā viņi spēlēja pietiekami bieži. Varu uzticēties savai ceturtajai maiņai."

Kaspars Daugaviņš vakar laukumā pavadīja 17 minūtes un 28 sekundes, kas starp komandas uzbrucējiem bija ilgākais laiks. Viņš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo" trīs ar pusi minūtes pirms beigām panākt izlīdzinājumu, tomēr pretinieki uzvaras vārtus guva pagarinājuma 52. sekundē. Trīs mačos Daugaviņš izcēlies ar divām piespēlēm. Sērijas nākamā spēle jau šovakar.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

  -4 [+] [-]

, 2018-03-07 15:58, pirms 6 gadiem
Gaidām nākamsezon Dinamiešos!

  +4 [+] [-]

, 2018-03-07 16:13, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Gaidām nākamsezon Dinamiešos!
cik rakstītāji no šī profila esat? ģērētājs un plastmasas līgas vērotājs ir viena un tā pati persona? Un tiešām visi gaidāt skudru?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2018-03-07 17:45, pirms 6 gadiem
Daugavu žēl, bet par šito kārklu gan prieks.. tik tipiski vatēm, vienmēr vainot citus, tikai ne sevi..

     [+] [-]

, 2018-03-07 19:01, pirms 6 gadiem
[quote sarkanais_velns]
Minskas vai Maskavas dinamiešos?
[/quote
Pretruham kā īstenam letiņam jānāk uz dzimtās Rīgas Dinamiešiem! Ņemot vērā viņa labās attiecībās ar Ankipānu nav nemaz tik nereāls variants.

     [+] [-]

, 2018-03-07 20:22, pirms 6 gadiem
Платить за электричество в 2 разa меньше не нарушая закон реально! Советую абсолютно каждому ознакомиться с этой статьей - ЛЕГАЛЬНАЯ ЭКОНОМИЯ ЭЛЕКТРОЭНЕРГИИ - РЕАЛЬНА! - элеkтpиka с более чем 30-летним стажeм! Это действительно легально, советую всем, кто не хочет переплачивать!x