Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pirmo reizi Gagarina kausā neiekļuvušais "Sochi" atbrīvojas no galvenā trenera

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pirmo reizi Gagarina kausā neiekļuvušais "Sochi" atbrīvojas no galvenā trenera
Vjačeslavs Bucajevs
Foto: Hcsochi.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs "Sochi" pēc abpusējas vienošanās pārtraucis sadarbību ar galveno treneri Vjačeslavu Bucajevu.

"Sochi" Kontinentālajā hokeja līgā debitēja 2014. gadā, pirmajā sezonā ieņemot astoto vietu Rietumu konferencē un izstājoties izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā. Pērn komanda nodemonstrēja daudz labāku sniegumu, ieņemot ceturto vietu rietumos, tomēr pat sava laukuma priekšrocības neļāva izvairīties no zaudējuma 0-4 pirmajā kārtā pret Maskavas "Dynamo".

Aizvadītā sezona bija pirmā, kurā "Sochi" nespēja kvalificēties Gagarina kausa izcīņai – komanda ar 60 spēlēs sakrātajiem 88 punktiem ierindojās devītajā vietā Rietumu konferencē, par pieciem punktiem atpaliekot no Podoļskas "Vityaz". Vienība zaudēja pēdējos trīs mačos pēc kārtas, tostarp Maskavas CSKA un Sanktpēterburgas SKA.

Šodien paziņots, ka pēc abpusējas vienošanās "Sochi" galvenā trenera amatu pametis Vjačeslavs Bucajevs, kurš pildīja arī ģenerālmenedžera funkcijas. "Vadība saka paldies par trīs sezonās paveikto un novēl trenerim veiksmi tālākajā karjerā," teikts vienības publicētajā paziņojumā.

Kopā ar Bucajevu prom devušies treneri Aleksejs Gusarovs un Jurijs Šundrovs, bet ar komandu turpina strādāt Mihails Kravecs un Pāvels Kostičkins.

Pirms pievienošanās "Sochi" Bucajevs vairākas sezonas bija Maskavas CSKA treneru korpusā. Pēc tam, kad tika atlaists slovāks Jūliuss Šuplers, viņš tika pie iespējas strādāt kā galvenais treneris, bet tikai pussezonu.

Spēlētāja karjeras laikā Bucajevs pārstāvējis vairākas Nacionālās hokeja līgas komandas – Otavas "Senators", Tampabejas "Lightning", Floridas "Panthers", Anaheimas "Mighty Ducks", Sanhosē "Sharks" un Filadelfijas "Flyers". Viņš piedalījies arī sešos pasaules čempionātos un 1992. gada olimpiskajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт ХК Сочи

  -1 [+] [-]

, 2017-03-07 16:20, pirms 7 gadiem
Kur apraka līķi?

  +1 [+] [-]

, 2017-03-07 17:12, pirms 7 gadiem
trenera amatu pametis Vjačeslavs Bucajevs, kurš pildīja arī ģenerālmenedžera funkcijas

Man jau likās ka sejejs vienigais pasaule spej pildit sadus pienakumus, izradas ka ir vel kads