Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Šuplers: "Izjutām smagu psiholoģisko spriedzi"

Jānis Celmiņš

Šuplers: "Izjutām smagu psiholoģisko spriedzi"
Juliuss Šuplers
Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Puiši atdeva ļoti daudz spēku, vēlos pateikties viņiem, jo šodien spēlējām pret ļoti labu un meistarīgu komandu," pēc zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta uzvarētājiem Ufas ''Salavat Yulaev'', atzinis Rīgas "Dinamo" komandas galvenais treneris Juliuss Šuplers.

Jau ziņojām, ka šodien pēdējo regulārās sezonas spēli aizvadīja KHL klubs Rīgas ''Dinamo''. Viesos ar 4:6 tika zaudēts līgas spēcīgākajai vienībai Ufas ''Salavat Yulaev''. Pēc spēles iespaidos dalījās abu komandu galvenie treneri Juliuss Šuplers un Vjačeslavs Bikovs.

Rīgas "Dinamo" kluba galvenais treneris Juliuss Šuplers: "Pirmo periodu aizvadījām ļoti veiksmīgi. Otrajā nedaudz atslābinājāmies un laukuma saimnieki to ātri izmantoja. Puiši izjuta smagu psiholoģisko spriedzi un pazaudēja spēles pavedienu. Trešajā periodā mēģinājām mainīt spēles gaitu, izdarot izmaiņas maiņu sastāvos, centāmies un mums bija labi vārtu gūšanas momenti. Puiši atdeva ļoti daudz spēku, vēlos pateikties viņiem, jo šodien spēlējām pret ļoti labu un meistarīgu komandu."

Ufas ''Salavat Yulaev'' kluba galvenais treneris: Vjačeslavs Bikovs: "Ja mūsu pretinieki spēli sāka agresīvi un ļoti aktīvi, tad mēs gluži pretēji. "Dinamo" komanda pēdējās spēles sākuši ļoti aktīvi un tas bija redzams arī šodien spēles pirmajā periodā. Otrajā periodā mēs sākām spēlēt krietni aktīvāk, pielikām agresivitātē un sasniedzām rezultātu. Apsveicu visus ar regulārā čempionāta beigām, bet mūsu līdzjutējām sveicieni 8. martā."

Vaicāts par situāciju ar Sergeju Zinovjevu, Bikovs atzina, ka viņam sezona jau beigusies. "Veikta operācija un diemžēl šī sezona Sergejam diemžēl ir noslēgusies. Viņam jāiziet rehabilitācija, bet psiholoģiski viņam ir ļoti grūti."

  +8 [+] [-]

, 2010-03-07 17:57, pirms 14 gadiem
Zinovjevam operācija?
Komentētāji teica ,ka iedeva atpūtu pirms playoffiem !

 +26 [+] [-]

, 2010-03-07 17:58, pirms 14 gadiem
Aivitos0077 rakstīja: Zinovjevam operācija?
Komentētāji teica ,ka iedeva atpūtu pirms playoffiem !
komenteetaaji visaadas mulkiibas runaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2010-03-07 17:59, pirms 14 gadiem
Bikovs saka kad vis tika kontrolets , pat sievietes neaizmirsa un apsveica 8 marta )) . Kaut vins aplauztos 1 karta

  +3 [+] [-]

, 2010-03-07 18:00, pirms 14 gadiem
Tā trauma ir no OS, kad Radulovs piepalīdzēja???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-03-07 18:02, pirms 14 gadiem
Dinamo tāpat IR labākie! :]
Slēpts komentārs: Enders

  +4 [+] [-]

, 2010-03-07 18:11, pirms 14 gadiem
vienigi nepatika sis:. Otrajā nedaudz atslābinājāmies un laukuma saimnieki to ātri izmantoja.
Nu ka var atslabinaties tik svariga spele, pret TADU pretinieku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-03-07 18:26, pirms 14 gadiem
kaa zaudee taa treneneris vainiigs.... vai tad tiessam speeleetaaji ir mazi berni, ka nesaprot ka pret taadu pretinieku nedriikst atslaabinaaties! Un neaizmirsiisim ka ari ufa iesleedza pavisama citus aatrumums
Slēpts komentārs: Ontario
Slēpts komentārs: Ontario

  -2 [+] [-]

, 2010-03-07 18:51, pirms 14 gadiem
Āmen.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2010-03-07 19:04, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Hm,vai pans Šuplers cer,ka PO būs mazāks psiholoģiskais spiediens??
Kam tu to jautā ? Ar tevi ar vien trakāk Tūlīt portālā ienāks Šuplers un par godu 8 martam atbildēs portāla lielākajai čīkstētājai

  +3 [+] [-]

, 2010-03-07 19:37, pirms 14 gadiem
Zinovjevam operācija?
Komentētāji teica ,ka iedeva atpūtu pirms playoffiem !
Hellrevenger rakstīja: komenteetaaji visaadas mulkiibas runaa
Jā, paskatījos bišķi vienlaicīgi VSB un LTV7 (kompī), un jāatzīst, Kreipāns (lai arī nav nekāds hokeja specs) ar Andersonu viennozīmīgi ieliek tiem no VSB. Šis tikai viens neprofesionālisma piemērs. LTV7 visu normāli izskaidroja. Vēl par Radulova "frizūru" pasmējās (nekādu komentāru tai epizodē no VSB)...
Slēpts komentārs: korratek

  +4 [+] [-]

, 2010-03-07 21:30, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Hm,vai pans Šuplers cer,ka PO būs mazāks psiholoģiskais spiediens??
Mēs ar korišu tieši nospriedām pēc pirmā, ka būtu labi, ja otro periodu RD varētu vienkārši "izlaist", jo pēdējā laikā viņiem otrais periods ir vienkārši katastrofa un tiešām otrajā periodā (pie tam jau kurā spēlē!!!) atkal bija konkrēts murgs uz ledus RD izpildijumā..... pat bail iedomāties, kas būs tad, ja šie šādi arī spēlēs tos otros periodus pret motivēto SKA.... tas, ka tad būs tikai tās 3 spēles ir skaidrs, bet baidos ka nebūs arī pleyoffa rezultāti, bet pie šādas spēles otrajos periodos RD var vēl arī dabūt smagi "iekšā"....
Katrā ziņā man joprojām nerodas sajūta, ka Jūlis vada komandu un arī izskatās ka tās maiņas viņš jauc bezjēgā, kur šad tad viņam kaut kas "sastiķējas", bet šad tad nē.... un vairāk izskatās, ka tiešām paši spēlētāji spēlē uz "avosj proskočim".... šad tad sanāk (uz emocionālā pacēluma rēķina) "praskočiķ", bet pret meistarīgāku pretinieku kā šodien tāds "praskočiķ" vairs neiet cauri.... un pleyoffos nebūs mazāk monstrīgs pretinieks par šodien redzēto.... tapēc, ja RD kaut ko kardināli nemainīs (pirmām kārtām jau spēli savā zonā un aizsardzībā kopumā), tad RD nekas vairāk par šo pirmo kārtu arī nespīd.... bet, ja RD atkal "programma minimums" ir tikai tikt tajos PO kā sugā bez jebkāda tālāka mērķa, tad es piem. nezinu kāda jēga viņiem vispār ir no tās tikšanas tajos PO...? Lai kaut kā (piem. tikpat pohujistiski kā pagājušogad) nospēlētu vēl 3 vai labākajā gadijumā 4 mačus? A nafigam? Moš ta labāk, lai šie bišķi vairāk atpūšās pirms PČ...
Gribētos jau cerēt, ka PO šogad būs cita komanda (salīdzinot ar pagājušo sezonu un pēdējos spēļu "otrajiem periodiem"), kura ne tikai skries uz priekšu kā negudri, bet arī (un pirmām kārtām) tieši vairāk domās par savu aizsardzību ....., jo ne velti saka, ka čempiontitulus un kausus izcīna labākā aizsardzība!

  +2 [+] [-]

, 2010-03-07 21:47, pirms 14 gadiem
Un Julius,Tev vēl paldies,ka paņēmi izbraukumā līdzi Armandu Bērziņu,jo viņš tiešām ir viens no visstaltākajiem Dinamo letiņiem.Skaidrs,ka Omskas tautiešiem viņš likās simpātisks un televizora pasniegšanai viņš laikam arī ir pēc parametriem ir visatbilstošākais.
Cipa,piemēram aiz tās kastes pazustu un būtu nemanāms.Arī Muštukovs bija labs asistents izvēlēts tam procesam,jo,nedod Dies,ja tā kaste kristu,tad būtu ķērājs drošs.
Varbūt tomēr foniņā dziesmām kā backvokalu varēji ieprovēt veco zēnu Arnasonu,lai vismaz vinam dzīvē būtu patīkamas atmiņas par tālo Omskas latviešu kopienu.
Nu,bet tas nekas,gan jau Pēteris viņu noturēs arī nākošgad,tā kā viss vēl priekšā.

  -1 [+] [-]

, 2010-03-07 23:06, pirms 14 gadiem
Nav juutama labi padariita darba sajuuta...
Juulim Znachoka gaajiens - gatavojamies peedeejam izjaajienam...

  +2 [+] [-]

, 2010-03-07 23:33, pirms 14 gadiem
Makaka7 rakstīja: tev par tādām sapņot, shemale
labs, es gandriiz no kreesla nokritu

tikai juulis, tikai dinamo !

  +2 [+] [-]

, 2010-03-08 02:46, pirms 14 gadiem
NobodyIsPerfect rakstīja: Šupler, tev bija 3 vārtu handikaps un pat tad tu nespēji uzvarēt.. Vispār nepamet sajūta, ka visas uzvaras ir vnk spēlētāju nopelns, jo Šuplers pat pirms play-offiem nav atradis īstās maiņas. Atvainojiet, bet tas jau ir smieklīgi. Gaidu, kad Rīgā būs beidzot augstas klases treneris.
Eu, nu gan reiz pietiks nolikt Jūli! Zaudējām KHL stiprākajai komandai, nevis Žiguļiem vai Ņefķehimikam. Kādēļ atkal Juliuss ir pie visa vainīgs un tiek publiski izķidāts? Manuprāt, viņš savu amatu pilda diezgan labi un ne jau viņš ir vainīgs, ka mūsējie mazliet atslābinājās. Pašiem spēlētājiem ir jāprot savākties šādās situācijās. Atcerēsimies arī to, ka arī Šuplera vadībā tika pieveikts Atlants, Maskavas Dinamo un citas komandas, kur spēles sākums tika pamatīgi "ielaists" un beigās viss "izlietais ūdens tika sasmelts". Tad jau sanāk, ka arī toreiz spēlētāji nebija lielākie varoņi, bet gan mūsu visu nomelnotais Šuplers, kurš prata sapurināt komandu un novest Rīgas Dinamo līdz uzvarai!? Tikai atšķirība bija tāda, ka neviens no jums viņu uzreiz "saulītē necēla"...

     [+] [-]

, 2010-03-08 09:00, pirms 14 gadiem
Cerams,ka Šuplera kungs vismaz uz play off savedīs kārtībā spēles disciplīnu,citādi aizsargi(daži) mums komandā brīvmākslinieki.