Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašis: "Domāju, man bija grūtāk nekā citiem, jo Rīgas "Dinamo" mani labi pazīst"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Indrašis: "Domāju, man bija grūtāk nekā citiem, jo Rīgas "Dinamo" mani labi pazīst"
Miķelis Rēdlihs un Miks Indrašis. Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" vakar izbraukumā ar 2:1 pagarinājumā pieveica Maskavas "Dynamo", tādējādi ņemot virsroku trešajā savstarpējā duelī šosezon pēc kārtas. Viedokli par maču izteica arī maskaviešu uzbrucējs Miks Indrašis.

"Lai uzvarētu, ir jāspēlē labāk. Vairākums nenostrādāja, un tas bija galvenais iemesls zaudējumam," pēc spēles teica Miks Indrašis. "Pretinieki cīnās par iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā. Rīgas "Dinamo" ir laba komanda. Viņiem ir laba sistēma, viņi ļoti cenšas."

"Mazākumā viņi spēlēja agresīvi, uzreiz metās virsū. Bijām tam gatavi, tomēr netikām galā. Neskatāmies uz to, kāds pretinieks spēlē pret mums," pauda Indrašis. "Domāju, ka man bija grūtāk nekā pārējiem, jo ir grūti spēlēt pret bijušajiem komandas biedriem. Viņi mani labi pazīst."

Indrašis vakar laukumā pavadīja 16 minūtes un 42 sekundes, uzvarot piecos no septiņiem iemetieniem, taču atrodoties uz ledus, kad Lauris Dārziņš piecas minūtes līdz beigām panāca izlīdzinājumu.

Iepriekš komandas divas spēles aizvadīja Rīgā. Laukuma saimnieki 30. decembrī bija pārāki ar 5:4, savukārt 11. septembrī Rīgas "Dinamo" uzvarēja ar 4:2. Trīs mačos pret bijušo komandu Indrašis izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

     [+] [-]

, 2019-01-07 14:06, pirms 5 gadiem
MIK NEPARDZIVO MET IEKSA CITAM KOMANDAM NEVIS MUSJIEM LAI VEICAS

  +1 [+] [-]

, 2019-01-07 14:30, pirms 5 gadiem
Gaidam pavasari uz izlases spelem!