Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Karsumam vārti, Sotniekam pieci bloķēti metieni

Karsumam vārti, Sotniekam pieci bloķēti metieni
Mārtiņš Karsums
Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas mačā latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums guva vārtus, bet viņa pārstāvētais Maskavas "Dynamo" izbraukumā pārspēja Novokuzņeckas "Metallurg" (3:0).

Novokuzņeckas mača pirmajā minūtē Mārtiņš Karsums meta, bet pretinieku vārtsargs bija uzdevumu augstumos. Pirmajā periodā mazliet aktīvāk darbojās viesi no Maskavas, tomēr rezultāts saglabājās sākotnējais. Arī otrajā periodā dinamieši bija nedaudz uzstājīgāki, taču tablo joprojām rādīja 0:0.

Trešajā periodā maskavieši cīnījās ar vēl lielāku apņēmību, dominēja un noformēja sev labvēlīgu rezultātu. 44. minūtē "Dynamo" realizēja skaitlisko vairākumu - somu aizsargs Juso Hietanens raidīja ripu zem mājinieku vārtu pārliktņa. 50. minūtē viesu uzbrucējs Ansels Gaļimovs pārsvaru dubultoja. Pēc nepilnas minūtes izcēlās arī mūsu Karsums, kurš saņēma piespēli no aizvārtes un ļoti precīzi šāva vārtu tālajā stūrī (0:3).

"Dynamo" uzbrucējs Mārtiņš Karsums laukumā bija 12:04 minūtes, četras reizes meta pa vārtiem, iemeta vienu ripu, uzvarēja vienā iemetienā un izpildīja četrus spēka paņēmienus. Latvietis šodien spēlēja pirmajā virknējumā ar čehu Lukāšu Kašparu un krievu Alekseju Tereščenko. Šajā sezonā Karsums sakrājis 22 (10+12) punktus 41 spēlē, un tagad izvirzās kā dinamiešu rezultatīvākais spēlētājs. Pēc šodienas panākuma "Dynamo" pakāpjas uz piekto vietu Rietumu konferencē, savukārt Novokuzņeckai ir līgas vājākā komanda.

Citā spēlē uzvaru izcīnīja arī Arta Ābola trenētā Toljati "Lada", kas iepriekšējās sešās spēlēs bija piedzīvojusi piecus zaudējumus, bet šodien ar 4:2 apspēlēja Ufas "Salavat Yulaev" un sagādāja pretiniekiem sesto neveiksi pēdējās septiņās spēlēs. Kristaps Sotnieks kopā ar Teiloru Aronsonu spēlēja pirmajā aizsargu pārī un uz ledus bija 26 minūtes un četras sekundes, kas bija otrais ilgākais laiks komandā. Sotniekam pieci bloķēti metieni un arī divas soda minūtes, kuras 18. minūtē jau pēc 25 sekundēm vārtu guvumā pārvērta Aleksandrs Loginovs, tobrīd panākot 1:2. Edgars Masaļskis palika rezervē.

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2017-01-07 14:46, pirms 7 gadiem
Vai tad KHL pastarītei šodien nav spēle ar ASK?
Slēpts komentārs: Go0dFather
, 2017-01-07 15:32, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Vai tad KHL pastarītei šodien nav spēle ar ASK?
Ne,nav! Apskaties tabulu un tev viss bus skaidrs. Ok, ja tev ta labpatik - RD ir vicepastarite, vismaz uz so bridi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-01-07 17:03, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Dinamas pelavām arī šodien būs drāzieniņš
Svimpi nomierinies!
, 2017-01-07 18:15, pirms 7 gadiem
NAMEJS 6666 rakstīja: Svimpi nomierinies!
jau ir 0:3
, 2017-01-07 18:16, pirms 7 gadiem
Kpc dislike manam pirmajam postam? Cilveki nesaprot sarkasmu vai?
, 2017-01-08 09:44, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Vai tad KHL pastarītei šodien nav spēle ar ASK?
Super džeks esi ka seko līdz mūsu varenajiem!!!!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.