Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš pirms mēneša neticētu, ka būs KHL rezultatīvākais spēlētājs

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daugaviņš pirms mēneša neticētu, ka būs KHL rezultatīvākais spēlētājs
Kaspars Daugaviņš. Foto: HC Vityaz

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Podoļskas "Vityaz" latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš atklāj, ka Krievijā sākotnēji nebija tik nopietna pieeja, ņemot paraugus Covid-19 testam. Par to tika vēstīts LTV1 raidījumā "Sporta studija".

"Rīgā tos kociņus bāž diezgan dziļi degunā iekšā. Krievijā sākumā tiešām tikai pieskārās apmēram drusku nāsij. Bet tagad te viss ir drusciņ nopietnāk," atklāj Kaspars Daugaviņš. "Vairāk piesardzības ir ceļošanā pāri robežām. Kad bijām Rīgā, visu laiku atradāmies viesnīcā, mūs nelaida ārā, atļāva tikai uz pusstundu iziet pastaigāties. Krievijā drīkst pamest viesnīcu, tur nav īpašu aizliegumu. Hallē gan jāievēro protokols, tur ir tīrās zonas, kur nelaiž, pie pretiniekiem nevar iet aprunāties. Pēc spēles uz ledus gribēju ar Miku Indraši aprunāties, uzreiz piebrauca klāt tiesneši un teica, ka jāiet prom, nedrīkst."

Daugaviņš šobrīd ir KHL rezultatīvākais spēlētājs. Pašam ir interesanti skatīties uz šo statistikas aili? "Ja pirms mēneša man kāds paprasītu, vai tā būs, droši vien es neticētu," atklāj latviešu uzbrucējs. "Bet jā, pagaidām tā spēle kaut kā iet, vedas no rokas. Protams, liels prieks par to, ka punkti krājas. Katram hokejistam arī statistika laikam kaut ko drusku nozīmē, jo tas ir tā kā darbs un varbūt cīņa par nākamo kontraktu. Kamēr viss iet labi, jāpriecājas. Liels paldies droši vien arī jāsaka maiņas biedriem, kuri izdarījuši milzīgu darbu, lai es tur atrastos."

KHL sezonas rezultatīvākie spēlētāji

1.Kaspars Daugaviņš ("Vityaz")15 (6+9)
2.Tēmu Hartikainens ("Salavat Yulaeav")14 (7+7)
3.Staņislavs Galijevs ("Ak Bars")14 (7+7)
4.Vadims Šipačovs ("Dynamo" M)14 (4+10)
5.Pāvels Dacjuks ("Avtomoblist")14 (3+11)
6.Dmitrijs Jaškins ("Dynamo" M)13 (10+3)

Izmantotie resursi:
LTV1 raidījums "Sporta studija"
khl.ru

     [+] [-]

, 2020-10-06 17:14, pirms 4 gadiem
Profesionālam hokejistam, runājot bez aplinkiem, statsitika ir pats galvenais.. nekāds laikam...

     [+] [-]

, 2020-10-06 18:02, pirms 4 gadiem
cehoslovāks rakstīja: Profesionālam hokejistam, runājot bez aplinkiem, statsitika ir pats galvenais.. nekāds laikam...
Protams 😁😁

  +1 [+] [-]

, 2020-10-06 18:31, pirms 4 gadiem
cehoslovāks rakstīja: Profesionālam hokejistam, runājot bez aplinkiem, statsitika ir pats galvenais.. nekāds laikam...
Nu, tas formulējums prasa precizējumu - profesionālam hokejistam galvenais ir būt lietderīgam komandai un uzvarēt mačus.

Pie mūsdienu iespējām vākt statistiku (KHL gan tas tiek izmantots tikai daļēji), ciparos var redzēt visu un, protams, ka tā lietderība ir jāapliecina tajās vai citās statistikas ailēs.

     [+] [-]

, 2020-10-07 08:48, pirms 4 gadiem
Tapec LV sports ir tadas vietas, ka ir neticiba sevi, USA tas gan tiek borets savadak, ka esi labakais utt