Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Marčenko pamet CSKA, visu karjeru "Metallurg" pavadījušais Birjukovs dodas prom

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Marčenko pamet CSKA, visu karjeru "Metallurg" pavadījušais Birjukovs dodas prom
Aleksejs Marčenko. Foto: cska-hockey.ru

Kontinentālās hokeja līgas čempioni Maskavas CSKA pārstāvējušais aizsargs Aleksejs Marčenko pievienojies Jaroslavļas "Lokomotiv", parakstot līgumu uz diviem gadiem. Tiek vēstīts, ka sezonā viņš saņems 620 tūkstošus eiro.

28 gadus vecais Aleksejs Marčenko Maskavas CSKA rindās pavadīja iepriekšējās trīs sezonas, un 2019. gadā viņš varēja virs galvas celt Gagarina kausu. Savukārt šajā sezonā aizsargs piedalījās 60 spēlēs, izceļoties ar sešiem vārtiem un 21 punktu. Kopā ar Krievijas izlasi Marčenko izcīnījis pasaules čempionāta bronzu, tāpat viņa kontā ir 2018. gada olimpisko spēļu zelta medaļa. Krievijas medijos parādījušās ziņas, ka Marčenko par sezonu saņems 620 tūkstošus eiro.

34 gadus vecais aizsargs Jevgeņijs Birjukovs pametis Magņitogorskas "Metallurg" – pēc abpusējas vienošanās līgums ticis lauzts. Pirmās komandas sastāvā Birjukovs debitēja 2005./06. gada sezonā, un turpinājumā viņš nav pārstāvējis nevienu citu vienību. Pagājušajā sezonā viņš 49 mačos izcēlās ar 1+1. Birjukovs divas reizes izcīnījis Gagarina kausu, tāpat viņš pārstāvējis Krievijas izlasi trīs pasaules čempionātos, iegūstot zeltu un sudrabu. Viņam bija līgums uz vēl vienu sezonu par 800 tūkstošiem.

Izmantotie resursi:
https://www.hclokomotiv.ru/article....
https://betting.team/ru/hockey/marc...
https://www.metallurg.ru/press/club...

     [+] [-]

, 2020-05-06 22:54, pirms 4 gadiem
800k tādam Birjukovam! Skaidrs, ka nākamsezon tas nebūs iespējams.
Magńitka vispār pēc Veličkina nomešanas no ilggadējā gm posteńa sākuši racionālāk naudu tērēt