Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņa pārstāvētais "Jokerit" paraksta līgumu ar "Torpedo" līderi

Agris Suveizda

Kalniņa pārstāvētais "Jokerit" paraksta līgumu ar "Torpedo" līderi
Džordans Šrēders pie Baltkrievijas vārtiem. Foto: AFP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas komanda Helsinku "Jokerit", ko pārstāv latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš, pavēstījusi par divu gadu vienošanās panākšanu ar amerikāņu uzbrucēju Džordanu Šrēderu, kurš debijas sezonā Krievijā kļuva par Ņižņijnovgorodas "Torpedo" rezultatīvāko spēlētāju.

"Šrēders iepriekšējā Kontinentālās hokeja līgas sezonā bija viens no labākajiem centra uzbrucējiem," kluba mājaslapā citēts ģenerālmenedžeri Jari Kurri. "Viņš ir ļoti meistarīgs un ātrs spēlētājs, kurš arī lieliski darbojas vairākumā. Viņš teicami iederas tajā spēles stilā, kādu vēlamies mūsu komandā."

Iepriekšējā sezona Šrēderam bija pirmā ārpus Ziemeļamerikas, un viņš Ņižņijnovgorodas "Torpedo" rindās 60 spēlēs tika pie 41 (19+22) punkta un negatīvas lietderības -3. Pirms 11 gadiem Šrēderu ar 22. numuru draftēja Vankūveras "Canucks", un 29 gadus vecais uzbrucējs "Canucks", Minesotas "Wild" un Kolumbusas "Blue Jackets" rindās Nacionālajā hokeja līgā ir aizvadījis 165 spēles, sakrājot 42 (18+24) punktus.

Lielāko karjeras daļu Ziemeļamerikā Šrēders gan aizvadīja Amerikas Hokeja līgā, 402 spēlēs izceļoties ar 276 (110+166) punktiem. Šrēders 2016. gadā piedalījās pasaules čempionātā, ASV izlases sastāvā deviņās spēlēs atzīmējoties ar vienu rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
https://www.jokerit.com/huippusentt...