Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Divkārtējais pasaules čempions Lindberjs pievienosies Maskavas "Dynamo"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Divkārtējais pasaules čempions Lindberjs pievienosies Maskavas "Dynamo"
Oskars Lindberjs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubam Maskavas "Dynamo" pievienosies 28 gadus vecais zviedru uzbrucējs Oskars Lindberjs, vēsta Krievijas mediji.

Oskars Lindberjs divas reizes kļuvis par pasaules čempionu Zviedrijas izlases rindās. Pirmo zeltu viņš izcīnīja 2013. gadā, kad desmit spēlēs izcēlās ar 1+1. Šajā sezonā viņš kļuva arī par Zviedrijas čempionu, turklāt tika atzīts par izslēgšanas spēļu MVP. Tā bija Lindberja pēdējā sezona dzimtenē, pēc tam viņš devās uz Ziemeļameriku.

Otrais zelts tika iegūts 2017. gadā, kad Lindberjs komandai pievienojās jau turnīra gaitā, tāpēc aizvadīja tikai piecus mačus un sakrāja 0+2. Šajā sezonā viņš pārstāvēja Nacionālās hokeja līgas klubu Ņujorkas "Rangers", kura rindās 65 spēlēs guva 20 punktus. Komanda sasniedza Stenlija kausa izcīņas otro kārtu, bet pēc izstāšanās Lindberjs devās palīgā izlasei.

Kopumā Lindberjs aizvadījis 252 spēles NHL un ticis pie 79 punktiem, bet aizvadītajā sezonā viņš atgriezās Eiropā, lai pārstāvētu Šveices klubu "Zug". Tur viņš 46 spēlēs guva 30 punktus, bet pēc sezonas līgums beidzās, un sarunas par tā pagarināšanu manāmi ietekmējusi finansiālā krīze. Šveices līga krietni vairāk nekā KHL atkarīga no televīzijas līgumiem un biļešu pārdošanas.

Aizvadītajā sezonā viens no "Dynamo" leģionāriem bija latviešu uzbrucējs Miks Indrašis, bet viņš komandā nepalika.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

     [+] [-]

, 2020-05-07 15:34, pirms 4 gadiem
Šajā sezonā viņš pārstāvēja Nacionālās hokeja līgas klubu Ņujorkas "Rangers", kura rindās 65 spēlēs guva 20 punktus. Komanda sasniedza Stenlija kausa izcīņas otro kārtu, bet pēc izstāšanās Lindberjs devās palīgā izlasei...

Tad šajā vai tajā?