Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Kagarļickis: "Man ir pieci piedāvājumi, sarunās ar "Dynamo" nekā konkrēta nav"

Kagarļickis: "Man ir pieci piedāvājumi, sarunās ar "Dynamo" nekā konkrēta nav"
Dmitrijs Kagarļickis. Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubā Maskavas "Dynamo" arī nākamo sezonu pavadīs Latvijas izlases uzbrucējs Miks Indrašis. Savukārt viņa partneris Dmitrijs Kagarļickis par to nav drošs – notiek pārrunas ar vēl vairākām komandām.

"Skaidrības par to, kurā klubā sākšu nākamo sezonu, nav. Notiek pārrunas ar Omskas "Avangard". Šobrīd man ir pieci aptuveni vienādi piedāvājumi no Krievijas. Sarunās ar "Dynamo" nekā konkrēta nav. Gaidu, kas tālāk notiks ar jauno vadību," situāciju komentēja Kagarļickis.

Mainoties Maskavas kluba vadībai, visi spēlētāji kļuva par brīvajiem aģentiem. Kagarļickis pirmajā maiņā lielākoties spēlēja kopā ar Indraši un Šipačovu, kuri vienojušies par jauniem līgumiem.

Kagarļickim pagājušā sezona bija pirmā "Dynamo" rindās, un viņš 61 mačā tika pie 61 (24+37) punkta. Tas bija otrais rezultāts komandā, par septiņiem punktiem atpaliekot no Šipačova. Savukārt Indrašis ierindojās trešajā vietā komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā – viņš tika pie 31 punkta 55 spēlēs.

Iepriekš Kagarļickis četras sezonas spēlēja Čerepovecas "Severstal" rindās, un viņa sniegums bija gana labs, lai nopelnītu uzaicinājumu uz Krievijas izlasi Eirotūrē, tiesa, aizbraukt uz pasaules čempionātu nav izdevies. Kagarļickis sešas reizes piedalījies KHL Zvaigžņu spēlē.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...


Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.