Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

KHL izšķirošās spēles būs vērojamas VSB kanālā

KHL izšķirošās spēles būs vērojamas VSB kanālā
Aleksandrs Radulovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic sāk pārraidīt Kontinentālās hokeja līgas Gagarina kausa izcīņas finālsēriju, kurā Maskavas CSKA tiekas ar Magņitogorskas ''Metallurg'' hokejistiem.

Šonedēļ sāksies Kontinentālās hokeja līgas Gagarina kausa izcīņas finālsērija, kurā regulārās sezonas uzvarētāji Maskavas CSKA tiksies ar Austrumu konferences labāko komandu Magņitogorskas Metallurg. Maskavas CSKA Rietumu konferences finālā pārliecinoši ar 4-0 apspēlēja pagājušās sezonas čempionus Sanktpēterburgas SKA, bet Magņitogorskas Metallurg ar 4-1 pārspēja Ufas Salavat Yulaev.

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Līdz šim aizvadītajās septiņās KHL sezonās nevienai komandai nav izdevies uzvarēt regulārajā sezonā un pēc tam izcīnīt Gagarina Kausu. CSKA ir tuvu tam, lai lauztu šo tradīciju - ļoti pārliecinoši pārvarētas iepriekšējās kārtas, un uz finālsēriju armijnieki ierodas kā pārliecinošs favorīts.

Komandas komplektācija ar garu rezervistu soliņu ļauj demonstrēt ātru un enerģisku spēka hokeju, kurā netrūkst arī meistarīgu izpildītāju. Magņitogorska, savukārt, var lepoties ar labāko vārtsargu izslēgšanas spēlēs Vasiliju Košečkinu un lielisku skaitlisko vairākumu, kuru nodrošina līgas spēlējošās leģendas Daniss Zaripovs un Sergejs Mozjakins.”

KHL spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Piektdien, 8.aprīlī 05:00 Maskavas CSKA – Magņitogorskas Metallurg 1.spēle
• Sestdien, 9.aprīlī 16:55 Maskavas CSKA – Magņitogorskas Metallurg 2.spēle
• Pirmdien, 11.aprīlī 16:55 Magņitogorskas Metallurg – Maskavas CSKA 3.spēle
• Trešdien, 13.aprīlī 16:55 Magņitogorskas Metallurg – Maskavas CSKA 4.spēle

Papildu informācija:
Līna Kārkliņa Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja


, 2016-04-06 21:18, pirms 8 gadiem
5d gan agri. 05:00 no rīta
, 2016-04-06 21:24, pirms 8 gadiem
Reinis00 rakstīja: 5d gan agri. 05:00 no rīta
Tas ir ieraksts.
, 2016-04-06 21:25, pirms 8 gadiem
Pirmā spēle ir 7. aprīlī 19:30. Pat tik elementāru rakstu nevar bez kļūdām uzrakstīt.
, 2016-04-06 23:24, pirms 8 gadiem
Kas tas ir VSB
, 2016-04-07 08:27, pirms 8 gadiem
Parasti pieliek atsauci "apmaksaats raksts"
, 2016-04-07 08:43, pirms 8 gadiem
Kaut kā pie dir...
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.