Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Habarovskas "Amur" vadība izmaksā komandai trīs mēnešalgas un dzēš parādus

Habarovskas "Amur" vadība izmaksā komandai trīs mēnešalgas un dzēš parādus
Habarovskas "Amur". Foto: hcamur.ru

Kontinentālās hokeja līgas kluba Habarovskas "Amur" spēlētāji un treneri beidzot ir saņēmuši algas par oktobri, novembri un decembri, vēstīts laikrakstā Biznes Online.

Kā janvārī rakstīja portāls, Habarovskas "Amur" vadība saviem darbiniekiem nebija maksājusi algas kopš septembra. Novembrī komanda saņēma parādus par jūlija un augusta algām, taču kopš tā laika dzīvoja bez algas – tikai ar vienreizējiem maksājumiem 50 tūkstošu rubļu jeb 733 eiro vērtībā.

Interesanti, ka līdz iepriekšējai medija publikācijai Habarovskas "Amur" bija piedzīvojusi deviņus zaudējumus pēc kārtas un Austrumu konferencē noslīdējusi uz pēdējo pozīciju, toties pēc tās vienība svinēja četrus panākumus pēc kārtas. Konferencē "Amur" ir pakāpusies uz desmito pozīciju un no astotajā vietā esošā Pekinas "Kunlun Red Star", kas aizvadījis par trim mačiem vairāk, atpaliek vairs tikai par pieciem punktiem.

Habarovskas "Amur" piecu izbraukuma spēļu sēriju turpinās 11. februārī Sanktpēterburgā, bet mājās atgriezīsies 20. februārī, kad uzņems Rīgas "Dinamo". Pirmajā savstarpējā spēlē Rīgā bullīšos ar 4:3 pārāki bija mājinieki.

Izmantotie resursi:
sport.business-gazeta.ru


, 2020-02-06 15:45, pirms 4 gadiem
ātri gan - knapi februāris sācies, bet oktobra aldzinieks jau ķešā
, 2020-02-06 17:52, pirms 4 gadiem
Amur molodčiki! Teicama sistēma, sākumā hokejs, pēc tam nauda!
, 2020-02-06 17:55, pirms 4 gadiem
Slēpts komentārs: pernambucano
, 2020-02-07 00:37, pirms 4 gadiem
pernambucano rakstīja: Amur molodčiki! Teicama sistēma, sākumā hokejs, pēc tam nauda!
Tev arī par darbu algu maksā 3-4 mēnešus vēlāk?
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.