Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Spēlēm pret maskaviešiem nav īpaša noslēpuma - izejam un strādājam"

Ints Megnis
Ints Megnis

Ankipāns: "Spēlēm pret maskaviešiem nav īpaša noslēpuma - izejam un strādājam"
Kristers Gudļevskis spēlē ar Maskavas "Dynamo". Foto: dynamo.ru

Rīgas "Dinamo" komandas panākumiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs pret Maskavas "Dynamo" nav īpaša noslēpuma - komanda vienkārši iziet un strādā, pēc spēles teica rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" svētdien viesos pieveica Mika Indraša pārstāvētos Maskavas hokejistus pagarinājumā ar rezultātu 2:1, tiekot pie trešā panākuma trijās savstarpējās šīs sezonas spēlēs. Kā Maskavas "Dynamo" kluba mājaslapā internetā nosaukts šis mačs: "Rīgas lāsts darbojas arī Maskavā". Šis bija otrais mačs jaunatklātajā Maskavas kluba spēļu arēnā un notika izpārdotu tribīņu priekšā.

"Rīdzinieki ir mūsu neērtākais pretinieks. Esam viņiem zaudējuši jau trīs mačus, kaut šodien otrajā periodā bija trīs izgājieni pret vārtsargu. Tādas iespējas nepieciešams realizēt!" pauda Maskavas komandas galvenais treneris Vladimirs Krikunovs, bet nevēlējās komentēt kāpēc tieši Rīgas "Dinamo" ir neērts pretinieks. "Savukārt trešajā periodā pie rezultāta 1:0 aizsargiem nevajadzēja skriet tālu uz priekšu. Rezultātā abi kļūdījās un Dārziņš izlīdzināja rezultātu. Tā bija tīra mūsu kļūda Laikam pārāk daudz spēka atdevām mačā ar "Avtomobilist". Spēle neizdevās."

"Esmu apmierināts ar uzvaru mačā, kas mums izvērtās smags, īpaši otrajā periodā. Tomēr tresajā periodā spēlējām ar pilnu spēku. Mača iznākumu izšķīra nelielas nianses, mūsu vārtsargs labi spēlēja, beidzot iemetām vairākumā," pauda Ankipāns. "Šī bija laba atbilde iepriekšējām mačam pret "Lokomotiv", kurā arī labi sitāmies, tomēr netikām pie punktiem. Mums šobrīd ļoti svarīgi vākt kaut pa vienam punktam katrā mačā, jo rit pamatīga cīņa par izslēgšanas turnīru."

"Nav nekā pārdabiska - mēs vienkārši izejam un strādājam," Ankipāns komentēja rīdzinieku "noslēpumu" pret maskaviešiem. "Tomēr, ja maskavieši otrajā periodā iemestu vēl pāris vārtus, spēle būtu beigusies. Šodien vārtsargs mūs atstāja spēlē."

Izmantotie resursi:
https://dynamo.ru/news/81145-rijsko...

     [+] [-]

, 2019-01-07 13:56, pirms 5 gadiem
KRISTAPS PEC 1 VARTIEM IZGLABA TRIS REIZES UN VEL DAUDZREIZ TAKA TAS GOLS IR JAAIZMIRST UN JAAPSVEIC AR SKAISTU UZVARU POR INDRASI&COUN INDRASS CENTAS LOTI IEMEST BET NESANACA UN PAPILDLAIKA TIESNESI MALACI KO NEAPSTADINAJA SPELI VISS KA NOTEIKUMOS RAKSTITS ZEL PRETINIEKU BET TADS IR SPORTS UN NOTEIKUMI