Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Uzvar "Lada", "Neftekhimik" un "Metallurg"

Jānis Pārums

Uzvar "Lada", "Neftekhimik" un "Metallurg"
"Lada" galvenais treneris Pjotrs Vorobjovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kārtējās Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlēs pie uzvarām šodien tika Toljati "Lada", Ņižņekamskas "Neftekhimik" un Magņitogorskas "Metallurg" komandas.

Toljati "Lada" viesos sīvā cīņā ar 2:1 pieveica "Automobilist" komandu. Spēles sestajā minūtē vadībā izvirzījās mājinieki, taču jau pusotru minūti vēlāk "Lada" panāca līdzsvaru. Uzvaras vārti tika gūti trešās trešdaļas vidū.

Ņižņekamskas "Neftekhimik" arī izbraukumā ar 3:2 pieveica Čeļabinskas "Traktor". Interesanti, ka vēl spēles vidū ar 2:0 vadībā bija "traktoristi", taču otrajā spēles daļā nespēja šo pārsvaru nosargāt un beigās piedzīvoja zaudējumu. Izšķirošo ripu 43. minūtē iemeta Niklass Pērsons.

Savukārt Magņitogorskas "Metallurg" savā laukumā pagarinājumā ar 3:2 pārspēja Kazaņas "AK Bars", kļūstot par līdervienību ne tikai Austrumu konferencē, bet arī visā līgā. Šobrīd "Metallurg" ir 92 punkti, taču aizvadīts arī lielāks spēļu skaits nekā galvenajiem konkurentiem.

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2010-01-06 18:24, pirms 14 gadiem
Nekādu pārsteigumu
Bija labs mačš Kazaņa pret Metalurg
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-01-06 19:11, pirms 14 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja