Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam piespēle ceturtajā mačā pēc kārtas, "Spartak" sakauj "Jokerit"

Agris Suveizda

Daugaviņam piespēle ceturtajā mačā pēc kārtas, "Spartak" sakauj "Jokerit"
Kaspars Daugaviņš. Foto: spartak.ru

Kontinentālajā hokeja līgā ceturto uzvaru piecās spēlēs svinēja Kaspara Daugaviņā un Mārtiņa Karsuma Maskavas "Spartak", kas ar 5:1 savā laukumā sakāva Jāņa Kalniņa Helsinku "Jokerit".

Pēc divām trešdaļām rezultāts vēl bija 1:1, taču pēdējā periodā "Spartak" guva četrus vārtus. Vienā no tiem piedalījās arī Daugaviņš, 52. minūtē palīdzot panākt 4:1. Tieši latviešu uzbrucējs no savas aizsardzības zonas ar tālu diagonālo piespēli ievadīja pretuzbrukumu, bet pēc Vladislava Provoļņeva piespēles to noslēdza Iļja Zubovs.

Kaspars Daugaviņš kopā ar Mārtiņu Karsumu un Zubovu spēlēja pirmajā maiņā un uz ledus pavadīja 18 minūtes un 11 sekundes, kas bija ilgākais laiks starp uzbrucējiem. Daugaviņš izdarīja četrus metienus, bloķēja divus metienus un uzvarēja trīs no deviņiem iemetieniem. Tikmēr Karsums spēlēja 16 minūtes un 32 sekundes, izdarīja vienu metienu, izpildīja trīs spēka paņēmienus un uzvarēja vienā no trim iemetieniem. Jānis Kalniņš viesu rindās palika rezervē.

Daugaviņš nopelnīja 24. (9+15) punktu 35 spēlēs, bet Karsumam šosezon 33 spēlēs ir 16 (5+11) punkti. "Spartak" ar 42 punktiem 36 spēlēs ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, bet vietu augstāk ar 48 punktiem 33 mačos ir "Jokerit", kas piedzīvoja trešo neveiksmi iepriekšējās piecās spēlēs.

SpēleRez
Sibir – Metallurg Mg1:0 PM
Lokomotiv – Amur3:0
Dynamo M – Kunlun4:3
Sochi – Dinamo R3:2 P
Spartak – Jokerit5:1
Slovan – Salavat Yulaev

Izmantotie resursi:
https://text.khl.ru/text/71099.html