Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Bijušais rīdzinieks Biļalovs atzīts par KHL nedēļas labāko vārtsargu

Bijušais rīdzinieks Biļalovs atzīts par KHL nedēļas labāko vārtsargu
Timurs Biļalovs. Foto: ak-bars.ru

Kontinentālā hokeja līga (KHL) noteikusi labākos spēlētājus sezonas devītajā nedēļā. Šajā nogrieznī atzinību izpelnījās tikai Krievijas hokejisti - vārtsargs Timurs Biļalovs, aizsargs Andrejs Pedans, uzbrucējs Deniss Viharevs.

Devītās nedēļas labākais vārtsargs ir Kazaņas "Ak Bars" vietējais spēlētājs Timurs Biļalovs (24), kurš iepriekšējā sezonā pārstāvēja Rīgas "Dinamo". Divās cīņās palīdzēja izcīnīt divas uzvaras, neielaižot nevienu ripu. Bijušais rīdzinieks šosezon ir KHL labākais vārtsargs gan pēc vidēji mačā ielaistajiem vārtiem (0.87), gan pēc vidēji spēlē atvairītajiem metieniem (96.4%). Sausā sērija nav pārtraukta - jau 222:52 minūtes. "Ak Bars" nākamā spēlē būs 12. novembrī. Tatarstānas galvaspilsētas klubs tagad kļuvis par līgas līderi.

Aizsardzības līnijā par nedēļas labāko atzīts Kazaņas "Ak Bars" dalībnieks Andrejs Pedans (26). Četrās spēlēs komandai palīdzēja gūt trīs uzvaras. Krievs sakrāja 3 (1+2) punktus, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu +5. Šosezon izvirzījies kā kluba trešais rezultatīvākais aizsargs.

Par aizvadītās nedēļas labāko uzbrucēju pasludināts Vladivostokas "Admiral" hokejists Deniss Viharevs (27). Četros mačos komandai palīdzēja izcīnīt divas uzvaras. Krievs savāca 6 (5+1) rezultativitātes punktus un nopelnīja lietderības koeficientu +2, Šosezon izvirzījies kā komandas labākais bombardieris. Tālo Austrumu vienība patlaban ir septītajā vietā austrumos.

Nedēļas labākais jaunais spēlētājs ir Sanktpēterburgas SKA vietējais aizsargs Daņila Galeņuks (19). Divās cīņās palīdzēja gūt divas uzvaras. Jaunais censonis izpildīja divas rezultatīvas piespēles, spēlējot 12:48 minūtes vidēji mačā. Rietumos "armijnieki" šobrīd atrodas otrajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2019-11-05 14:05, pirms 4 gadiem
reku minska padzina šoru un princu
rd pašā laikā, ankipān, meklē
, 2019-11-05 14:28, pirms 4 gadiem
purva_velns rakstīja: reku minska padzina šoru un princu
rd pašā laikā, ankipān, meklē
Pie naudas esi ticis, lai sponsorētu šo spēlētāju iegādi?
, 2019-11-05 14:35, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Pie naudas esi ticis, lai sponsorētu šo spēlētāju iegādi?
skaidrs ir tas, ka naudiņa ir ietaupīta, atlaižot Gudi, Ulstrēmu un Berglundu.. Saprotams, ka Salāks nav bijis lēts, bet nu vēl vienam leģim uzbrucējam naudiņai vajadzētu pietikties.. Ja vien komandas vadība jau nav izkārusi balto karogu.
, 2019-11-05 14:36, pirms 4 gadiem
Bill krasava! Riga lohi
, 2019-11-05 15:03, pirms 4 gadiem
Number 0 rakstīja: skaidrs ir tas, ka naudiņa ir ietaupīta, atlaižot Gudi, Ulstrēmu un Berglundu.. Saprotams, ka Salāks nav bijis lēts, bet nu vēl vienam leģim uzbrucējam naudiņai vajadzētu pietikties.. Ja vien komandas vadība jau nav izkārusi balto karogu.
Domā, Makarovs un Bārtulis spēlē par LV minimālo algu?
, 2019-11-05 15:08, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Domā, Makarovs un Bārtulis spēlē par LV minimālo algu?
kāds sakars krievu līgai ar LV minimālo algu?
krievu līgā atalgojumu regulē KHL reglaments. minimālā alga aptuveni 60-70 pakas par sezonu.
, 2019-11-05 16:56, pirms 4 gadiem
Fuņa audzēknis
, 2019-11-05 17:40, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: kāds sakars krievu līgai ar LV minimālo algu?
krievu līgā atalgojumu regulē KHL reglaments. minimālā alga aptuveni 60-70 pakas par sezonu.

Tu arī vairs ironiju nesaproti?
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.