Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Daugaviņš aptur "Vityaz" desmit uzvaru sēriju, Indrašim otrais punkts sezonā

Daugaviņš aptur "Vityaz" desmit uzvaru sēriju, Indrašim otrais punkts sezonā
Kaspars Daugaviņš. Foto: spartak.ru

Kontinentālajā hokeja līgā pie uzvaras tika gan Kaspara Daugaviņa, Mārtiņa Karsuma, Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa Maskavas "Spartak" un Mika Indraša Maskavas "Dynamo", gan arī Pētera Skudras Čeļabinskas "Traktor" un Sanda Ozoliņa Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Tikai otro (1+1) punktu divpadsmit spēlēs nopelnīja Miks Indrašis, kurš 46. minūtē asistēja pēdējā vārtu guvumā un palīdzēja Maskavas "Dynamo" izbraukumā pārtraukt trīs zaudējumu sēriju un ar 4:1 sakaut vienu no Austrumu konferences līderēm Jekaterinburgas "Avtomobilist", kurai tā bija jau piektā neveiksme sešās spēlēs. Indrašis kopā ar Igoru Poligalovu un Vladimiru Brjukvinu spēlēja otrajā maiņā, uz ledus pavadīja 14 minūtes un divas sekundes, izdarīja divus metienus, bloķēja vienu metienu un tika pie neitrālas lietderības, esot laukumā arī vienīgajos ielaistajos vārtos.

Podoļskas "Vityaz" desmit uzvaru trako skrējienu beidzot apturēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Maskavas "Spartak", kas pamatlaika priekšpēdējā minūtē izlaida vadību, tomēr bullīšos bija pārāks ar 2:1. Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums kopā ar Iļju Zubovu spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā, un Daugaviņam bija ilgākais spēles laiks starp uzbrucējiem (20:44). Daugaviņš realizēja komandas pirmo bullīti ("Spartak" sērijā uzvarēja ar 2:0, līdz ar to protokolā uzvaras vārti formāli ierakstīti Daugaviņam), izpildīja vienu metienu un uzvarēja abos iemetienos. Karsums spēlēja 17 minūtes un 20 sekundes un arī uzvarēja abos iemetienos.

Otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Rietumu konferences vicelīdere Sanktpēterburgas SKA, kas pirms trim dienām ar 1:2 zaudēja Kazaņā, bet šoreiz ar identisku rezultātu mājās piekāpās Pētera Skudras trenētajam Čeļabinskas "Traktor". Astotajā minūtē Maksims Karpovs izvirzīja vadībā SKA (1:0), taču jau 12. minūtē Endrjū Keilofs guva "Traktor", kā izrādījās vēlāk, uzvaras vārtus (2:1). "Traktor" tā bija tikai otrā uzvara septiņās spēlēs. Divu zaudējumu sēriju pārtrauca Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kur trenera asistenta funkcijas pilda Sandis Ozoliņš. "Torpedo" divreiz nenosargāja vadību, tomēr viesos bullīšos ar 3:2 pieveica Magņitogorskas "Metallurg".

SpēleRez
Admiral – Kunlun2:1
Sibir – Neftekhimik4:2
Metallurg Mg – Torpedo2:3 PM
Avtomobilist – Dynamo M1:4
CSKA – Dinamo R6:1
Vityaz – Spartak1:1
SKA – Traktor1:2

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/game/851/81946/p...
https://text.khl.ru/text/81948.html


, 2019-10-05 20:45, pirms 4 gadiem
Tavu neražu.Spartaks atņēma Rīgas Dinamo iepēju pārtraukt Vitjaz uzvaras gājienu,bet vēl saglabājās cits variants.Līgas pastarīši varētu pārspēt līgas līderi un tad varētu saukt,ka KHL nav sliktāka par NHL
, 2019-10-05 20:56, pirms 4 gadiem
Indrašis tomēr spēlē. Domāju , ka šim vēl atvaļinājums. Ankipāns tik rezultatīvu leģionāru jau būtu kājām uz mājām aizsūtījis!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.