Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Torpedo" uzvarai pietiek ar vieniem vārtiem

"Torpedo" uzvarai pietiek ar vieniem vārtiem
Kaspars Daugaviņš un Pēteris Skudra
Foto: hctorpedo.ru

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" izcīnīja ceturto sauso uzvaru pēdējās septiņās spēlēs Kontinentālajā hokeja līgā (KHL). Šoreiz Pētera Skudras un Kaspara Daugaviņa komanda ar 1:0 pieveica Bratislavas "Slovan".

Pētera Skudras trenētajai Ņižņijnovgorodas „Torpedo” pietika ar vieniem gūtajiem vārtiem, lai izbraukumā pieveiktu Bratislavas „Slovan” ar 1:0. Uzvaru Krievijas komandai atnesa uzbrucējs Deniss Paršins, kurš izmantoja pretinieku kļūdu uzbrukuma sākumā, pārtvēra ripu uz zilās līnijas un ieraidīja to zem vārtu pārliktņa. No pēdējiem septiņiem mačiem četrus „Torpedo” uzvarēja sausā.

Savā 18. spēlē šosezon Kaspars Daugaviņš laukumā pavadīja 15:46 minūtes, trīs reizes meta pa vārtiem un uzvarēja divus no astoņiem iemetieniem. Iepriekšējos mačos uzbrucējs guvis trīs vārtus un atdevis piecas piespēles, saglabājot pozitīvu lietderības koeficientu +3.

„Slovan” aizvada kārtējo neveiksmīgo sezonu, piedzīvojot jau 13. zaudējumu šosezon, savukārt ap komandu klīst runas, ka spēlētājiem un treneriem jau vairākus mēnešus netiek maksāta alga, turklāt, tā nav pirmā reize, kad komandai no Slovākijas galvaspilsētas ir finansiāla rakstura problēmas. Tikmēr Ņižņijnovgorodas apgabalā mainījies gubernators un daudz tiek apspriests, ka šī sezona varētu būt pēdējā „Torpedo” Kontinentālajā hokeja līgā.

Otro spēli izbraukumā šodien aizvadīja arī Rīgas „Dinamo”, kas piekāpās Podoļskas „Vitjaz” ar 1:4, vienīgos vārtus gūstot krievu leģionāram Nikolajam Žerdevam, kuram tie bija pirmie šosezon.

Izmantotie avoti:
http://www.khl.ru