Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pujacs un "Sibirj" uzvar "Traktor"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Pujacs un "Sibirj" uzvar "Traktor"
"Sibirj" hokejisti prata atspēlēties no 0:2 un uzvarēt.
Foto: khl.ru

Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā KHL komanda "Sibirj" savā laukumā mačā ar "Traktor" atspēlējās no nelabvēlīgā 0:2 un svinēja uzvaru 6:2. Pujacs ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet nopelnīja divas soda minūtes.

Pirmā trešdaļa Novosibirskā aizritēja bez ievērojama skaita bīstamu momentu un metienu pa vārtiem (7:5 "Sibirj" labā), toties rezultāts tika atklāts jau pirmajā minūtē. Mājinieku vārtsargs Tomass Lousons tik neveikli mēģināja pārtvert piespēli, ko komandas biedriem raidīja Igors Veļičkins, ka ievirzīja to savos vārtos... Drīz vien sibīrieši ieguva skaitlisko vairākumu, taču to nespēja nedz realizēt, nedz izspēlēt līdz galam, jo pēc pusotras minūtes uz noraidīto soliņu devās arī mājinieks. Trešdaļas beigās "Sibirj" vēlreiz spēlēja vairākumā, taču rezultāts nemainījās.

Otrā trešdaļa sākās ar līdzīgu šoku mājiniekiem. Tiesa šoreiz "Traktor" hokejisti paši raidīja ripu vārtos, turklāt atkal to izdarīja Veļičkins, apsteidzot pasīvi spēlējošos mājinieku hokejistus. Tas mājiniekus sapurināja kārtīgi – 25. minūtē viņi samazināja rezultāta starpību, bet vēl pēc pusotras minūtes panāca jau 2:2, turklāt vārti bija ļoti līdzīgi, tikai katrs no sava iemetiena apļa. "Traktor" treneri pieprasīja pusminūtes pārtraukumu, bet 34.minūtē arī mainīja vārtsargus, jo rezultāts jau bija 3:2 mājinieku labā. Arī atlikušajā laikā aktīvāk spēlēja "Sibirj", tomēr rezultāts vairs nemainījās.

Trešā perioda vidū mājinieki tika pie skaitliskā vairākumā, kuru realizēt gan neizdevās, toties pamatīgi nostiprināties sāncenšu zonā sanāca gan. Tikai sekundi pēc tā, kad laukumā devās noraidītais "Traktor" spēlētājs, "Sibirj" ceturto reizi iededza sarkano gaismu aiz viesu vārtiem – 4:2. Viesi metās uz pēdējo "šturmu", taču nogulēja pretuzbrukumu, un Mihails Aņisins vienatnē izrēķinājās ar Vladislavu Fokinu, panākot jau 5:2. Tūlīt viesu kanādietim Martinam Grenjē kaut kas nepatika mājinieku amerikānī Ērikā Reincā un sekoja visai neizteiksmīgs kautiņš. Piecas minūtes līdz mača beigām rezultāts jau kļuva graujošs, kad "Sibirj" izmantoja skaitlisko pārsvaru un panāca 6:2. Mača beigās izlocīt rokas sagribējās arī Lousonam, kurš tik aktīvi darbojās, ka nopelnīja divas minūtes par rupjību. Tie arī bija pēdējie notikumi mačā.

Izmantotie resursi
khl.ru

  +2 [+] [-]

, 2009-10-05 17:26, pirms 14 gadiem
Pēc nedēļas labākā vārtsarga titula iegūšanas Aļistratovs palaidās - pēc 3 ielaistajiem vārtiem 2. perioda vidū viņu nomainīja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: M

  +9 [+] [-]

, 2009-10-05 17:33, pirms 14 gadiem
M rakstīja: Sibirj uzvara bija ljoti pelniita, un Traktors nebuut neizskatiijaas tik draudiigs kaa pret RD. Nezinu, kaa Sibirj to panaaca, varbuut sabaaza viesus padomjlaiku viesniicaa ar blaktiim un zhurkaam?
Mēs neesam šosezon pret Traktoru spēlējuši

  +5 [+] [-]

, 2009-10-05 17:57, pirms 14 gadiem
play rakstīja: A kapec vins ielaida 3 ripas?
Droši vien pretinieki meta pa vārtiem un tādējādi ripa 3 reizes šķērsoja vārtu līniju. Tas ir ticamākais izskaidrojums, bet varbūt ir vēl kāds..

  -1 [+] [-]

, 2009-10-05 18:44, pirms 14 gadiem
M rakstīja: Sibirj uzvara bija ljoti pelniita, un Traktors nebuut neizskatiijaas tik draudiigs kaa pret RD. Nezinu, kaa Sibirj to panaaca, varbuut sabaaza viesus padomjlaiku viesniicaa ar blaktiim un zhurkaam?
lol