Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Tālo Austrumu derbijā Bārtulim lielākais spēles laiks

Tālo Austrumu derbijā Bārtulim lielākais spēles laiks
"Admiral" kapteinis Oskars Bārtulis
Foto: hcadmiral.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā Oskara Bārtuļa pārstāvētais Vladivostokas "Admiral" šodien izbraukumā atspēlējās no 0:2 un uzvarēja Habarovskas "Amur" (4:2).

Pirmā perioda sākums mājiniekiem izvērtās reti veiksmīgs - pusotras minūtes laikā jau 2:0. Turpinājumā risinājās līdzvērtīga cīņa, bet 75 sekundes pirms lielā pārtraukuma viesiem izdevās samazināt savu deficītu līdz minimumam. Otrajā periodā iniciatīva piederēja viesiem no Vladivostokas, mājinieku vārtos ielidoja arī divas ripas, līdz ar to rezultāts kļuva 3:2 par labu ciemiņiem. Pēdējā periodā habarovskieši izdarīja spiedienu, taču augļus tas nedeva. Pēdējā minūtē ripa iespurdza laukuma saimnieku tukšajos vārtos.

"Admiral" kapteinis Oskars Bārtulis laukumā bija 24:25 minūtes (lielākais spēles laiks mačā) un vienreiz meta pa vārtiem.

Šodien sacentās arī austrumu superklubi - 2013. gada čempionvienība Magņitogorskas "Metallurg" pārspēja tobrīdējo līdervienību Omskas "Avangard" (3:2 PM). Izšķirošo bullīti realizēja pieredzējušais snaiperis Sergejs Mozjakins, kurš patlaban ir KHL rezultatīvākais spēlētājs.

Starp citu, Austrumu konferences otrajā vietā patlaban ir Jekaterinburgas "Avtomobilst", kas iepriekšējās sezonās nebija startējis tik sekmīgi. Rietumu konferences četriniekā šobrīd atrodas arī Zagrebas "Medvescak" un Podoļskas "Vityaz" - komandas, kas parasti pozicionējas zemākās vietās.

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2015-09-05 12:57, pirms 9 gadiem
Spēles otrajā min. 0:2 likās būs spēlē jau beigusies. Pēdējās 10 min. Amurs tā spieda bija pelnījuši izlīdzināt, negaidīti labs mačs bija.
, 2015-09-05 13:42, pirms 9 gadiem
Cerams, ka uz nākamo PČ Bārtulis vismaz piekritīs kapāt izlasē.
, 2015-09-05 15:49, pirms 9 gadiem
Pie pirmajiem zaudētiem vārtiem bija laukumā.
, 2015-09-05 19:38, pirms 9 gadiem
Bravo kaptein...teicams sniegums!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.