Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Indraša maiņas biedrs Kagarļickis pāriet uz SKA, Maskavas "Dynamo" pietrūcis naudas

Indraša maiņas biedrs Kagarļickis pāriet uz SKA, Maskavas "Dynamo" pietrūcis naudas
Dmitrijs Kagarļickis. Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Sanktpēterburgas SKA pavēstījis par trīs gadu līguma noslēgšanu ar krievu uzbrucēju Dmitriju Kagarļicki.

Pēc četrām sezonām Čerepovecas "Severstal" krievu uzbrucējs pievienojās Maskavas "Dynamo", regulārajā sezonā 61 spēlē sakrājot 61 (24+37) punktu, 40 soda minūtes un pozitīvu lietderību +22. Rezultatīvākais komandā bija viņa maiņas biedrs Vadims Šipačovs, kurš nopelnīja 68 (20+48) punktus, bet aiz viņiem sekoja trešais šā trijnieka uzbrucējs Miks Indrašis, 55 mačos tiekot pie 31 (16+15) punktiem. Gagarina kausā Kagarļickis 11 spēlēs atzīmējās ar septiņiem (2+5) punktiem.

Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs sarunā ar portālu sportsdaily.ru skaidroja Kagarļicka nenoturēšanas iemeslus: "Mums viņam nepalika naudas. Sākumā savācām hokejistus, kuri nespēlē vadošās lomas, bet Kagarļickim naudas pāri vairs nepalika. Lūk, tā komplektē komandu. Ir jāsāk ar pamatspēlētājiem. Vai aizies arī Šipačovs? Nē, viņš paliek "Dynamo"."

"Trīs gadu līgums dod zināmu stabilitāti: skaidri saprotu, kur būšu pēc gada. Tādēļ visas domas varu koncentrēt tikai spēlei," SKA mājaslapā citēts Kagarļickis, kuram augustā apritēs 30 gadi. "Taču nedrīkst arī atslābināties, hokejā visādi mēdz būt: var izbeigt līgumu vai aizmainīt. Centīšos klubā palikt pēc iespējas ilgāk. Pat ilgāk par šiem trim gadiem."

Izmantotie resursi:
https://www.ska.ru/news/view/dmitri...
https://www.sportsdaily.ru/news/vla...
https://www.ska.ru/news/view/dmitri...


, 2019-06-05 22:51, pirms 5 gadiem
3.maiņā varbūt spēlēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-06-05 23:17, pirms 5 gadiem
Tas pats stāsts, kas ar Dinamo un Videlu. Bet nekas, parādīsim tāpat SKA kur vēži ziemo ar tiem pašiem zviedriem.
, 2019-06-05 23:43, pirms 5 gadiem
Ja SKA paturēs Vorobjovu tad var savākt tur kaut pasaules All Stars un tāpat tur nekas nebūs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-06-06 07:36, pirms 5 gadiem
Skaidrs, ka Krievijā nekas nemainīsies. Turpinās ar saviem superklubiem, samazinot citu komandu konkurētspēju, un grabēs pret progresīvo Rietumu hokeju. Beigās visi pāries uz Puķina hokeja līgu
, 2019-06-06 08:21, pirms 5 gadiem
Kas tad mums, Miks tagad gan jau spēlēs pirmajā maiņā un Dynamo būs vājāks konkurents mūsèjiem.
, 2019-06-06 23:59, pirms 5 gadiem
Žēl, ar Šipačovu un Kagarļicki Indulis 50 punktus pa sezonu savāktu
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.