Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sanktpēterburgas SKA pagarina līgumu ar bijušo "Vityaz" līderi Āltonenu

Agris Suveizda

Sanktpēterburgas SKA pagarina līgumu ar bijušo "Vityaz" līderi Āltonenu
Miro Āltonens. Foto: AP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas grands Sanktpēterburgas SKA pavēstījis par līguma pagarināšanu ar 26 gadus veco somu uzbrucēju Miro Āltonenu, ar kuru vienošanās panākta uz vēl divām sezonām.

Somu centra uzbrucējs iepriekšējo sezonu sāka Podoļskas "Vityaz", 34 spēlēs sakrājot 24 (9+15) punktus, bet decembrī viņš pārcēlās uz Sanktpēterburgas SKA. Jaunajā komandā Āltonens 11 spēlēs atzīmējās ar četriem (2+2) punktiem, taču četrās spēlēs Gagarina kausā palika bez punktiem.

Podoļskas "Vityaz" Āltonens nepilnu trīs sezonu laikā 154 spēlēs izcēlās ar 110 (47+63) punktiem un pozitīvu lietderību +7. Pēc pirmās sezonas soms gan devās uz Ziemeļameriku un ieguva Kaldera kausu. Regulārajā sezonā Āltonens 64 spēlēs tika pie 43 (20+23) punktiem, bet Kaldera kausā Toronto "Marlies" sastāvā aizvadīja 20 spēles un nopelnīja 13 (4+9) punktus. Četras spēles tajā sezonā "Marlies" kreklā nospēlēja arī Mārtiņš Dzierkals.

2013. gadā Āltonenu sestajā kārtā draftēja Toronto "Maple Leafs", taču Nacionālajā hokeja līgā viņš joprojām nav debitējis. 2017. gadā Āltonens spēlēja pasaules čempionātā, astoņās spēlēs gan paliekot bez punktiem un tiekot pie negatīvas lietderības -8. Somija togad ieņēma ceturto vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.ska.ru/news/view/ska-po...

     [+] [-]

, 2020-05-05 17:10, pirms 4 gadiem
Sļepecs tikmēr uz Loko un Dinamo atgūst Troteru.. Ak tās slēptās īres!