Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Minskas "Dinamo" nonācis finanšu grūtībās, jo zaudēts galvenais sponsors

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Minskas "Dinamo" nonācis finanšu grūtībās, jo zaudēts galvenais sponsors
Minskas "Dinamo" pret Rīgas "Dinamo". Foto: hcdinamo.by

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Minskas "Dinamo" radušās finansiālas grūtības, par to šodien paziņojis vienības ģenerālmenedžeris Dmitrijs Baskovs, komentējot baltkrievu uzbrucēja Andreja Kosticina aiziešanu no šīs komandas.

"Andrejs Kosticins un klubs vēlējās turpināt sadarbību, taču no janvāra mūsu galvenais atbalstītājs "Belaruskali" pārtrauca finansēšanu. Līdz ar to izveidojās parādi saistībā ar spēlētāju algu izmaksām par pagājušo sezonu. Andrejs ir pasaules līmeņa spēlētājs, kurš bija komandas līderis un kapteinis. Ap viņu tika veidota spēle ne tikai "Dinamo", bet arī nacionālajā izlasē. Diemžēl mums nav iespējas noturēt vienu no Baltkrievijas hokeja līderiem. Mēs nevaram rīkoties ar konkrētām summām un pilnībā uzņemties pienākumus ne tikai saskaņā ar Andreja kontraktu, bet arī ar citu vadošo spēlētāju līgumiem," informē Dmitrijs Baskovs. "Tagad šis jautājums ļoti negatīvi ietekmē mūsu sastāva komplektēšanu kopumā. Veicu visas iespējamās darbības, lai atrastu finansējuma avotus. Esmu pārliecināts, ka izeja tiks atrasta."

Kosticina aģents Aleksandrs Černihs: "Šobrīd nav skaidrības, vai "Dinamo" turpinās piedalīties KHL. Klubs nav veicis kvalifikācijas piedāvājumus jaunajiem spēlētājiem. Tādējādi neesam pat apsprieduši kontrakta summas."

Kā zināms, aizvadītajā sezonā Minskas "Dinamo" palika pēdējā vietā, bet Rīgas "Dinamo" finišēja priekšpēdējā pozīcijā. KHL prezidents Aleksejs Morozovs sportrbc.ru norādīja, ka minētās divas komandas ir pietiekami interesantas šai līgai, jo jāņem vērā ne tikai sportiskie rezultāti, bet arī citi faktori.

Izmantotie resursi:
hcdinamo.by
tut.by

  -1 [+] [-]

, 2020-05-05 21:05, pirms 4 gadiem
Gan jau Baķko izručīs!

  +1 [+] [-]

, 2020-05-05 21:11, pirms 4 gadiem
Loģiski. Sponsoriem neinteresē komanda, kas pilna ar leģionāriem un ir pēdējie lūzeri līgā

     [+] [-]

, 2020-05-06 10:58, pirms 4 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Loģiski. Sponsoriem neinteresē komanda, kas pilna ar leģionāriem un ir pēdējie lūzeri līgā
, ka tik ne arī! Varētu padomāt, ka tas Belaruskali ir kāds privāts uzņēmumus, kurš vadās pēc normālā ekonomiskajā sistēmā pieņemtiem tirgus pricipiem. Var redzēt, ka nav nekādas sajēgas, kā tur pie belariem tas viss ir iekārtots.