Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Goliševs atsakās no iespējas braukt uz NHL un pagarina līgumu ar "Avtomobilist"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Goliševs atsakās no iespējas braukt uz NHL un pagarina līgumu ar "Avtomobilist"
Anatolijs Goliševs. Foto: hc-avto.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas regulārajā čempionātā uzvarēja Austrumu konferencē, bet jau izstājies no cīņas par Gagarina kausu, paziņojis, ka uz četriem gadiem pagarināts līgums ar uzbrucēju Anatoliju Goliševu.

"Avtomobilist" pēdējo gadu laikā saņēmusi pamatīgu finansiālo piešprici, un līdzās rocībai auguši arī komandas rezultāti. Regulārajā čempionātā Jekaterinburgas vienība savāca 95 punktus, bet nevienai citai austrumu komandai nebija vairāk par 86. Tomēr skrējiens pēc Gagarina kausa beidzās jau otrajā kārtā, ar 1-4 piekāpjoties Ufas "Salavat Yulaev", kas bija izsēta ar tikai sesto numuru.

Vienīgais krievs starp pieciem rezultatīvākajiem spēlētājiem komandā bija Goliševs, kurš 54 spēlēs sakrāja 40 (19+21) punktus, atpaliekot vien no Naidžela Dousa, Dena Sekstona un Stefana Da Kostas. Deviņās izslēgšanas cīņās 24 gadus vecā uzbrucēja kontā pieci punkti. Tagad ar Goliševu pagarināts līgums uz vēl četriem gadiem.

Uzbrucēju 2016. gadā draftēja Nacionālās hokeja līgas klubs Ņujorkas "Islanders", un ilgāku laiku tika runāts par iespēju, ka Goliševs varētu doties pāri okeānam, lai izmēģinātu spēkus pasaulē spēcīgakajā līgā. Tomēr pēc līguma parakstīšanas viņš sacīja, ka prioritāte tagad ir ģimene, kas sagaidījusi papildinājumu, tādēļ pieņemts lēmums palikt Jekaterinburgā.

Izmantotie resursi:
ХК Автомобилист

Slēpts komentārs: pernambucano
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2019-04-05 11:51, pirms 5 gadiem
NHL čalim sevi vēl ir jāpierāda, un nav zvanīts, ka tas viņam izdotos (vairāki KHL spēlētāji NHL neko nespēj parādīt). KHL nevienam nekas nav jāpierāda, var turpināt spēlēt un saņemt naudu, kuru NHL šāda līmeņa spēlētājam nepiedāvās. Kāpēc gan braukt uz NHL?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2019-04-05 13:00, pirms 5 gadiem
Ticamāk ,ka baidās nokļūt AHL.

     [+] [-]

, 2019-04-05 13:09, pirms 5 gadiem
kas_es_856436297640153088 rakstīja: rēcīgi ka autori pie katra raksta par NHL bāž, spēcīgākā līga tas ir tikai dezinfas un propagandas demonstrējums.
laikam jau visi sapratuši, ka KHL jau ir augstākā plauktiņā. dažiem tas kā skabarga
cerams tie krieviu hokejisti kuri ir nhl, un vēl atbilst khl līmenim, izlems atgriezties tur, kur spēlē labāko hokeju , khlā . tad atlkal varēds dzirdēt kā taipus okeāna fani raud, ka nav vairs līgā superzvaigžņu kuru spēli vērojot aizraujās elpa
Varbūt kādreiz kaut viens no jums-troļļiem- verētu teorētiski izskaidrot, no kurienes gan KHL lai būtu resursi kaut pietuvināties NHL?
Labākie kanādieši spēlē KHL? nē, protams, ne.
amerikāņi? skaidrs, ka ne.
Zviedri, čehi, šveicieši vācieši? protams, ne.
Somi arī ne.
Pat krievu spožākās zvaigznes spēlē NHL.
Tad no kurienes?

  +1 [+] [-]

, 2019-04-05 13:12, pirms 5 gadiem
KHL spēks bija lieliski redzams pēdējās OS. SKA+CSKA "supertīms" DEL vāciešu līmenī. a kanādiešu KHL'isti vispār tik vāji, ka pat zaudēja tiem DEL vāciešiem

     [+] [-]

, 2019-04-05 13:14, pirms 5 gadiem
Teicams lēmums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2019-04-05 14:04, pirms 5 gadiem
Swordsman rakstīja: Varbūt kādreiz kaut viens no jums-troļļiem- verētu teorētiski izskaidrot, no kurienes gan KHL lai būtu resursi kaut pietuvināties NHL?
Labākie kanādieši spēlē KHL? nē, protams, ne.
amerikāņi? skaidrs, ka ne.
Zviedri, čehi, šveicieši vācieši? protams, ne.
Somi arī ne.
Pat krievu spožākās zvaigznes spēlē NHL.
Tad no kurienes?
Vislabākais rādītājs pēc tā kur tiecas spēlēt jaunie spēlētāji no visas pasaules.
Vai PaRašas līgā ir novērojams kaut viens kanādiešu, amerikāņu, zviedru utt. jaunais talants?
Atbildu-tādu nav un nebūs, kamēr NHL ir papilno jauno talantu no visas pasaules, un tai skaitā arī no PaRašas.
Ar to arī viss ir izteikts.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-05 16:59, pirms 5 gadiem
coffijs rakstīja: Ticamāk ,ka baidās nokļūt AHL.
Zin, cilvēki dažādi, ne katrs var un grib doties uz visaugstākajām virsotnēm. darbs ir, algu maksā, iespējams jūtas ērti un komfortabli un galu galā - ģimene, ģimenes papildinājums ir spēcīgākie argumenti. Neko sliktu es tādā lēmumā nesaskatu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-04-05 18:45, pirms 5 gadiem
kas_es_856436297640153088 rakstīja: mazāk dzer krievi skolo tos 'labākos amerikāņus'' nhlā
visas viņu superzvaigznes uz krievu fona atpaliek. un neviens viņus uz khl nesauks un negaida.. bet nhl fani gan vienmēr ir gaidījuši krievus, lai beidzot varētu vērot hoķi . ja krievi nebūtu devušies uz nhl, tad tā arī tajā pusē viņiem tikai būtu ilūzija palikusi, bet kad atbrauc sarkanā mašīna pret nhl all star .. tad ierija ar 5 ripu deficītu
Kāpēc, kad OS spēlē NHL paši krievi ņem no NHL nevis savus "labākos"no KHL un noraujās no kanādiešiem un amerikāņiem?

     [+] [-]

, 2019-04-05 19:24, pirms 5 gadiem
OILER1981 rakstīja: NHL čalim sevi vēl ir jāpierāda, un nav zvanīts, ka tas viņam izdotos (vairāki KHL spēlētāji NHL neko nespēj parādīt). KHL nevienam nekas nav jāpierāda, var turpināt spēlēt un saņemt naudu, kuru NHL šāda līmeņa spēlētājam nepiedāvās. Kāpēc gan braukt uz NHL?!
Krievs banāli angliski nemāk runāt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja