Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" rezultatīvākajam spēlētājam traumas dēļ austrumu fināls beidzies

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avangard" rezultatīvākajam spēlētājam traumas dēļ austrumu fināls beidzies
Teilors Beks. Foto: TASS/Scanpix

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītajam Kontinentālās hokeja līgas klubam Omskas "Avangard" Austrumu konferences finālsērijā vairs nevarēs palīdzēt rezultatīvākais spēlētājs Teilors Beks, kurš traumas dēļ izlaida jau iepriekšējo maču.

Vakar "Avangard" viesos ar 4:2 pārspēja Ufas "Salavat Yulaev", tādējādi sērijā panākot 3-1 un nonākot soļa attālumā no Gagarina kausa fināla, kurā komanda nav piedalījusies kopš 2012. gada. Iespēja pielikt punktu būs jau rīt, aizvadot maču savā laukumā Balašihā, un biļetes uz spēli vairs nav pieejamas.

Iepriekšējā spēlē "Avangard" nācās iztikt bez sava rezultatīvākā spēlētāja Beka, un, kā vēsta Krievijas mediji, viņš šajā sērijā laukumā vairs nedosies, turklāt pastāv iespēja, ka Beks varētu izlaist arī finālu vai vismaz tā sākumu. Vienā no mačiem pret Ufu viņš cieta sadursmē, savainojot kreisās kājas ceļgalu.

Beks uz "Avangard" pārcēlās tikai decembra beigās, pārnākot no Pekinas "Kunlun Red Star", taču iejušanās komandā neprasīja ilgu laiku – 17 regulārā čempionāta spēlēs kanādietis guva desmit vārtus un sakrāja 16 punktus. Savukārt Gagarina kausā viņa kontā ir 18 punkti 12 spēlēs, un viņš ir komandas rezultatīvākais spēlētājs. Tuvākais sekotājs ar 16 punktiem ir aizsargs Kodijs Fransons.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...