Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Vītoliņš: ""Play-off" hokeju rādījām ne vairāk kā 30 minūtes"

Vītoliņš: ""Play-off" hokeju rādījām ne vairāk kā 30 minūtes"
Harijs Vītoliņš
Foto: Vladislavs Proškins/F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles šovakar mainīgām sekmēm aizvadīja divu Latvijas treneru pārstāvētie klubi. Harijs Vītoliņš un Maskavas "Dynamo" ar 7:3, tikmēr Pētera Skudras trenētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 0:2 zaudēja Sanktpēterburgas SKA.

Pārliecinošu uzvaru šovakar svinēja Latvijas trio pārstāvētais Maskavas "Dynamo", kas ar 7:3 sagrāva Jaroslavļas "Lokomotiv". Maskavas komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš gan nebija pārāk iepriecināts par komandas sniegumu.

"Rezultāts iepriecināja, taču pati spēle lika uzdot daudzus jautājumus. Mēs nespēlējām visas 60 minūtes. Tādu hokeju, kāds būtu jārāda "play-off", demonstrējām ne vairāk kā 30 minūtes. Ja tāpat spēlēsim nākamajā mačā, uzvara būs zem lielas jautājuma zīmes. Runa nav tikai par mūsu sniegumu, kad rezultāts bija 7:1, bet arī pirmajā periodā," sacīja Vītoliņš. Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir 3:2 "Dynamo" labā.

Tikmēr sezona noslēdzās Pēterim Skudram un Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas sērijas piektajā spēlē ar 0:2 zaudēja Sanktpēterburgas SKA. "Šodien bija interesanta spēle, domāju, ka arī skatāma. Puiši centās un rādīja labu pašatdevi, taču kliboja momentu realizācija – tāpat kā visā sērijā. Protams, visu cieņu pretiniekam – SKA veiksmīgi aizsargājās, un labi spēlēja arī viņu vārtsargs Koskinens," pēc spēles atzina Skudra.

"Vai ir nepatīkami spēles beigās saņemt noraidījumu par skaitliskā sastāva pārkāpumu? Tās ir nianses, kas mums neļāva šajā sērijā aizķerties. Arī mājas spēlēs bija līdzīgi momenti, piemēram, spēlējot pieciem pret trim pretiniekiem, saņēmām muļķīgu noraidījumu. Regulārajā sezonā viena spēle tiek veidota no niansēm, bet izslēgšanas spēlēs – visa sērija. Mēs šīs lietas nepadarījām pietiekami labi, lai varētu aizvadīt vēl dažas spēles – tāpēc arī tāds rezultāts," sēriju raksturoja Skudra.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат
Официальный сайт хоккейного клуба СКА | Хоккей...

  +1 [+] [-]

, 2015-03-05 23:18, pirms 9 gadiem
divi museejie treneri vadiija pleiofos komandas... tas jau vien ir ATZISTAMI un lepojamies! Skudra malcis, bet Vitolinjam vel viss prieksha lai kljutu par vel lielaku malaci!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja